Παναιτωλικός – Πανιώνιος: Τον άφησε στον… πάτο με γκολάρα!

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 23 Φεβρουαρίου 2020 17:39 Παναιτωλικός – Πανιώνιος: Τον άφησε στον… πάτο με γκολάρα!

Οριστικά… τελευταίος! Ο Πανιώνιος ηττήθηκε μέσα στην έδρα του Παναιτωλικού (1-0) και θα τερματίσει -και μαθηματικά- στην τελευταία θέση της Superleague. Γκολάρα από Ρόσα.

Την τρίτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα κατάφερε να πάρει ο Παναιτωλικός. Η ομάδα του Αγρινίου νίκησε τον Πανιώνιο με 1-0 και “κλείδωσε” και μαθηματικά την προτελευταία θέση στην κανονική διάρκεια της Superleague, αφήνοντας την ομάδα της Νέας Σμύρνης οριστικά στην τελευταία, μια αγωνιστική πριν την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.

Ο Παναιτωλικός ήτα ανώτερος του Πανιωνίου, βρήκε δυσκολία στη δημιουργία φάσεων στο μεγαλύτερο διάστημα του πρώτου μέρους, αλλά έχασε σημαντικές ευκαιρίες στο φινάλε του 45λέπτου. Στο 42′ και μετά από όμορφη ενέργεια του Μουνιέ, ο Γάλλος έπιασε το σουτ, αλλά αρχικά ο Κότνικ και στη συνέχεια ο Σαραμαντάς έδιωξαν την μπάλα. Τρία λεπτά αργότερα, ο Κότνικ έκανε εξαιρετική επέμβαση στο κοντινό πλασέ του Ντάουντα, ενώ στο 45′.

Ο Παναιτωλικός μπήκε δυνατά στην, είδε τον Κότνικ να διώχνει στο 48′ την κεφαλιά του Ντάουντα και έφτασε πέντε λεπτά αργότερα στο 1-0 με το μακρινό σουτ του Ρόσα. Η ομάδα του Αγρινίου έφτασε “άγγιξε” το 2-0 στο 61′, με τον Σταυρόπουλο να κόβει τελευταία στιγμή τον Ντάουντα, που έβγαινε σε θέση -τετ-α-τετ. Στο 75′ ο Φωτιάδης έδειξε πέναλτι για μαρκάρισμα του Σταυρόπουλου στον Ρόσα, αλλά όταν είδε τη φάση στο on field check, πήρε πίσω την απόφαση του.

Το παιχνίδι κύλησε στους ίδιους ρυθμούς, με τον Πανιώνιο να χάνει μεγάλη ευκαιρία στο 80′ να φέρει το ματς στα ίσα, με την εκτέλεση φάουλ του Αραμπούλι. Στο 90+8′ η Νεοσμυρνιώτες έμειναν με δέκα παίκτες, μετά την αποβολή του Κόρμπου με κόκκινη κάρτα.

πηγή: newsit.gr

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση