Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Βαθμολογία Superleague: “Αφεντικό” ο Ολυμπιακός! “Εισιτήριο” ο Άρης – Χαμός για την 6η θέση

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 23 Φεβρουαρίου 2020 22:13 Βαθμολογία Superleague: “Αφεντικό” ο Ολυμπιακός! “Εισιτήριο” ο Άρης – Χαμός για την 6η θέση

Ο Ολυμπιακός κατάφερε να σφραγίσει την πρωτιά, μια αγωνιστική πριν την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας της Superleague. “Κλείδωσε” τα πλέι οφ ο Άρης. Την τελευταία αγωνιστική θα κριθεί η 6η θέση.

Το μεγάλο “διπλό” του Ολυμπιακού στην έδρα του ΠΑΟΚ έδωσε και μαθηματικά στους “ερυθρόλευκους” την πρωτιά στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος της Superleague

Ο Ολυμπιακός, πλέον, απέκτησε πολύ μεγάλο προβάδισμα για την κατάκτηση του τίτλου, καθώς -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- μπαίνει με +5 στα πλέι οφ από τον δεύτερο ΠΑΟΚ κι όπως γίνεται αντιληπτό κρατά την κατάσταση στα χέρια του για να επιστρέψει στην… κορυφή!

Όσον αφορά τις ειδήσεις που προέκυψαν από τα άλλα ματς, ο Άρης -παρά το 2-2 που έφερε στη Λαμία- “κλείδωσε” σήμερα (23.02.2020) μια θέση στα πλέι οφ, μετά και τη νίκη του Ατρομήτου επί της Ξάνθης (1-0).

Η ήττα του ΟΦΗ από την ΑΕΚ (3-0) δίνει στην τελευταία αγωνιστική μεγάλο ενδιαφέρον, όσον αφορά τη “μάχη” για την 6η θέση. Οι Κρητικοί παρέμειναν σε αυτό το “σκαλοπάτι” με 31 βαθμούς, ενώ ακολουθούν Αστέρας Τρίπολης με 30, Ατρόμητος με 29 και Ξάνθη με τους ίδιους.

Την τελευταία αγωνιστική της Superleague, ο ΟΦΗ υποδέχεται τη Λαμία, ο Ατρόμητος παίζει στην έδρα του αδιάφορου Άρη και η Ξάνθη φιλοξενεί τον ΠΑΟΚ.

Τα αποτελέσματα της 24ης αγωνιστικής και η βαθμολογία

Η 25η και τελευταία αγωνιστική της Superleague