Υπόθεση ΠΑΟΚ και Ξάνθης: Μέχρι την Παρασκευή τα υπομνήματα και μετά η απόφαση!

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 24 Φεβρουαρίου 2020 16:59 Υπόθεση ΠΑΟΚ και Ξάνθης: Μέχρι την Παρασκευή τα υπομνήματα και μετά η απόφαση!

Ολοκληρώθηκε σε πρώτη φάση η εκδίκαση της υπόθεσης πολυϊδιοκτησίας του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης, με το αθλητικό δικαστήριο να δίνει προθεσμία μέχρι την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου για να κατατεθούν τα υπομνήματα και στη συνέχεια να υπάρξει η απόφαση.

Η πλευρά του Ολυμπιακού και της ΑΕΛ επέμειναν ότι το προεδρείο δεν έχει τη δικαιοδοσία να ασχοληθεί με την ουσία της υπόθεσης, παρά μόνο να επιβάλλει τις προβλεπόμενες κυρώσεις.

Αντίθετα, από την πλευρά των… κατηγορουμένων, ΠΑΟΚ και Ξάνθη υποστήριξαν ότι η πρωτοδίκης Μαρία Τσαγκιά θα πρέπει να επιλέξει αν θα ασχοληθεί με την ουσία της υπόθεσης ή αν θα δώσει αναβολή, αναμένοντας την απόφαση των πολιτικών δικαστηρίων.

Το προεδρείο επιφυλάχθηκε όμως τελικά, τόσο για το εάν θα κάνει δεκτές ή όχι τις παρεμβάσεις των Ολυμπιακού και ΑΕΛ, όσο και για για το κατά πόσον θα μπει στην ουσία, με την Τσαγκιά να σημειώνει πως όλα θα συμπεριληφθούν στο σκεπτικό της απόφασής της.

Πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση