Γεωργάτος: “Ο Τσιμίκας είναι ακόμα στο 60% των δυνατοτήτων του!”

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 25 Φεβρουαρίου 2020 11:40 Γεωργάτος: “Ο Τσιμίκας είναι ακόμα στο 60% των δυνατοτήτων του!”

Ο παλαίμαχος άσος του Ολυμπιακού, Γρηγόρης Γεωργάτος, σε σχόλιό του στο Facebook, κάτω από ανάρτηση φίλου των “ερυθρόλευκων” που τον αποθέωνε για το ότι ήταν ο άνθρωπος που ανακάλυψε τον Κώστα Τσιμίκα, απάντησε πως ο νεαρός μπακ είναι ακόμα μόλις στο 60% των δυνατοτήτων του.

Ο Γρηγόρης Γεωργάτος έχει γράψει τη δική του ιστορία με τη φανέλα του Ολυμπιακού, αφού θεωρείται από πολλούς ο καλύτερος αριστερός μπακ που έχει αγωνιστεί ποτέ στο σύλλογο, έχοντας μία θέση στην καρδιά των φιλάθλων της ομάδας για ένα γκολ που πέτυχε κάποτε στην Τούμπα “κλειδώνοντας” ένα μεγάλο διπλό.

Μία τέτοια αναφορά έκανε ένας οπαδός του Ολυμπιακού στο Facebook, συγκρίνοντάς την με το… μισό γκολ που πέτυχε ο Κώστας Τσιμίκας, στη μεγάλη νίκη των Πειραωτών στην Τούμπα την περασμένη Κυριακή, ενώ ευχαριστούσε τον Γεωργάτο που ανακάλυψε τον Κώστα Τσιμίκα, ως διευθυντής των Ακαδημιών της ομάδας κάποια χρόνια νωρίτερα.

Ο Γεωργάτος αφού ευχαρίστησε, αποθέωσε με τη σειρά του τον Τσιμίκα γράφοντας χαρακτηριστικά στο σχόλιό του: “Ο ‘Τσίμι’ έκανε αυτό για το οποίο τον είχα ονειρευτεί όταν θα έπαιζε σε αυτήν την έδρα με την πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού έχεις να δεις ακόμα κι αλλά από αυτόν στο 60% είναι ακόμα”.

H απάντηση του Γρηγόρη Γεωργάτου

πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση