Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Champions League: Ματσάρες σε Νάπολι και Λονδίνο!

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 25 Φεβρουαρίου 2020 14:23 Champions League: Ματσάρες σε Νάπολι και Λονδίνο!

Οι πρώτες αναμετρήσεις για τη φάση των “16” του Champions League ολοκληρώνονται το προσεχές διήμερο (25-26/2) με το σημερινό πρόγραμμα να περιλαμβάνει μεγάλα ματς ανάμεσα σε Νάπολι και Μπαρτσελόνα στην Ιταλία, αλλά και την… επανάληψη του τελικού του 2012 με τις Τσέλσι και Μπάγερν Μονάχου να τίθενται ξανά αντιμέτωπες.

Στο “Σαν Πάολο” θα αναμετρηθούν Νάπολι (με τον Μανωλά στην ενδεκάδα της) και Μπαρτσελόνα, οι δύο ομάδες που άλλαξαν προπονητή (Γκατούζο αντί Αντσελότι και Σετιέν αντί Βαλβέρδε) σε σχέση με την ολοκλήρωση των ομίλων. Ο Λιονέλ Μέσι σημείωσε τέσσερα γκολ, τα τρία πριν την λήξη του ημιχρόνου, στη νίκη 5-0 επί της Εϊμπάρ, ενώ η Νάπολι πανηγύρισε την έκτη της νίκη στα τελευταία επτά ματς, κάνοντας ανατροπή απέναντι στην Μπρέσια (2-1).

“Είμαστε αντιμέτωποι με μια μεγάλη ομάδα με σπουδαίους παίκτες. Γνωρίζουμε ότι θα είναι δύσκολο, αλλά για εμένα και την ομάδα μου θα είναι μια πηγή υπερηφάνειας να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα που είναι ισχυρότερη από εμάς, που κατά τη διάρκεια των τελευταίων δέκα, 15 χρόνων, μία από τις καλύτερες ομάδες στον κόσμο. Δεν πρέπει να φοβόμαστε. Πρέπει να τους σεβόμαστε και να παίζουμε το δικό μας παιχνίδι με μεγάλη ευαισθησία και αξιοπρέπεια”, είπε ο προπονητής της Νάπολι, Τζενάρο Γκατούζο.

Η Τσέλσι θα υποδεχθεί (25/2) στο Λονδίνο την Μπάγερν, που σίγουρα βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση από τους αγώνες των ομίλων. Σε εξαιρετική κατάσταση ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, που άνοιξε το σκορ στο θρίαμβο (4-1) επί της Κολωνίας και έγινε ο τέταρτος σκόρερ στην ιστορία της Bundesliga όλων των εποχών. Η Τσέλσι, από τη μεριά της, εδραιώθηκε στην τέταρτη θέση της Premier League, νικώντας (2-1) την Τότεναμ.

πηγή: newsit.gr