Σκέψεις για “φινάλε” στη Basket League και… στέψη Παναθηναϊκού!

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 14 Μαρτίου 2020 11:43 Σκέψεις για “φινάλε” στη Basket League και… στέψη Παναθηναϊκού!

Μετά τις Λιθουανία και Ουκρανία, θα έχουμε και στην Ελλάδα πρόωρη “στέψη” πρωταθλητή, μετά την αναστολή της αγωνιστικής δράσης, λόγω του κορονοϊού; Οι σκέψεις του ΕΣΑΚΕ, λόγω του κορονοϊού.

Ο παγκόσμιος αθλητισμός μπαίνει σε… καραντίνα, λόγω του κορονοϊού, με τα πρωταθλήματα να παίρνουν αναβολή, ή ακόμα και να διακόπτονται. Σύμφωνα με δημοσίευμα της “Livesport” η ΕΣΑΚΕ εμφανίζεται να σκέφτεται να τελειώσει πρόωρα την Basket League και να στέψει τον Παναθηναϊκό πρωταθλητή.

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι ο ΕΣΑΚΕ θα αποφασίσει άμεσα για τη συγκεκριμένη εξέλιξη, την οποία και θα ανακοινώσει στην εβδομάδα (ενδεχομένως μέχρι την Τετάρτη). Τα μέλη του ΔΣ του ΕΣΑΚΕ έχουν κάνει τις πρώτες συζητήσεις και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες όλα δείχνουν ότι οδηγούμαστε σε αυτή την λύση. Η απόφαση θα πρέπει να ληφθεί μετά από τηλεδιάσκεψη των μελών του ΔΣ.

Μάλιστα, τονίζεται η λύση του πρόωρου τέλους της Basket League είναι συμφέρουσα για πολλές ομάδες, για οικονομικούς λόγους. Επίσης, θα υπάρξει χρόνος για να τεθεί επί τάπητος το θέμα αναδιάρθρωσης του πρωταθλήματος και όχι της διατήρησης αυτού του μοντέλου που ισχύει και σήμερα με 14 ομάδες.

Θυμίζουμε ότι ο ΕΣΑΚΕ προχώρησε στην αναστολή των αγώνων τηςBasket League μέχρι τις μέχρι τις 30 Μαρτίου.

πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση