Απίστευτη κίνηση από τους οπαδούς της Ντόρτμουντ! Θα κάνουν… delivery τα ψώνια σε ευπαθείς ομάδες

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 16 Μαρτίου 2020 21:44 Απίστευτη κίνηση από τους οπαδούς της Ντόρτμουντ! Θα κάνουν… delivery τα ψώνια σε ευπαθείς ομάδες

Σε μία πολύ όμορφη κίνηση ουσίας και συμβολισμού θα προχωρήσουν οι οπαδί της Ντόρτμουντ, καθώς ανακοίνωσαν πως κάνουν τα ψώνια των ηλικιωμένων και θα τους τα παραδίδουν σπίτι τους, έτσι ώστε να προστατευτούν από τον κορονοϊό.

Οι οπαδοί της Ντόρτμουντ είναι γνωστοί για το κοινωνικό πρόσωπο που έχουν δείξει κατά καιρούς, πέραν της φοβερής ατμόσφαιρας που δημιουργούν στο “Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ”. Σήμερα (16/3) προχώρησαν σε άλλη μία σπουδαία κίνηση καθώς έκαναν γνωστό μέσω της ιστοσελίδας τους πως θα βοηθήσουν εθελοντικά τους ηλικιωμένους πολίτες του Ντόρτμουντ να κάνουν τα ψώνια τους.

Συγκεκριμένα οι οπαδοί των “κίτρινων” θα ψωνίζουν και θα πηγαίνουν τα ψώνια σπίτι των ηλικιωμένων ώστε να μην βγουν από αυτό και να περιορίστεί στο ελάχιστο η πιθανότητα να προσβληθούν από τον κορονοϊό ως ευπαθής ομάδα.

Στην ανακοίνωση τους μάλιστα υπάρχει τηλέφωνο με το οποίο μπορούν να επικοινωνήσουν οι ευπαθείς ομάδες και συγκεκριμένη ώρα που θα δώσουν τις υπηρεσίες τους, ενώ ζητάνε την κατανόηση του κόσμου λόγω του μεγάλου πληθυσμού της πόλης.

πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση