Κορωνοϊός: Προς οριστικό λουκέτο η Basket League

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 23 Μαρτίου 2020 13:16 Κορωνοϊός: Προς οριστικό λουκέτο η Basket League

Έκτακτη τηλεδιάσκεψη μεταξύ των εκπροσώπων των ομάδων στις 16:00 για τις οριστικές αποφάσεις.

Πραγματοποιείται σήμερα Δευτέρα (23/3, 16:00) έκτακτη τηλεδιάσκεψη μεταξύ των εκπροσώπων των ομάδων της ΕΚΟ Basket League προκειμένου να παρθούν οριστικές αποφάσεις όσον αφορά το μέλλον του πρωταθλήματος.

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις το πιθανότερο σενάριο αυτή τη στιγμή είναι το οριστικό «λουκέτο» στο πρωτάθλημα και να... ρίξει από τώρα τους τίτλους τέλους στη φετινή σεζόν.

Η τηλεδιάσκεψη θα πραγματοποιηθεί μέσω skype και αναμένεται να τεθούν επί τάπητος πολλά θέματα επί τάπητος. Τόσο όσον αφορά την στέψη του πρωταθλητή (με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ να είναι πρώτος αυτή τη στιγμή στην regular season) όσο και όσον αφορά τις ομάδες που θα πάρουν στο επόμενο BCL.

Βέβαια το μεγαλύτερο ενδιαφέρον υπάρχει στην «ουρά» της βαθμολογίας και αφορά τις ομάδες που θα βρεθούν στην Α2. Και αυτό στην περίπτωση που δεν αποφασιστεί να υπάρξει πρωτάθλημα 16 ομάδων και προβιβασμό δύο ομάδων από την Α2. Και φυσικά ποιες θα είναι αυτές οι ομάδες.

Όλα τα ερωτήματα θα πάρουν απάντηση σήμερα το μεσημέρι και μετά την κρίσιμη τηλεδιάσκεψη για το μέλλον της ΕΚΟ Basket League.

Πηγή: gazzetta.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση