«Πάγος» επ’ αόριστον σε κάθε ποδοσφαιρική δραστηριότητα στην Ισπανία λόγω κορωνοϊού

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 23 Μαρτίου 2020 16:30 «Πάγος» επ’ αόριστον σε κάθε ποδοσφαιρική δραστηριότητα στην Ισπανία λόγω κορωνοϊού

Μπάλα δεν θα τσουλήσει ξανά, εάν δεν υπάρξουν εγγυήσεις.

Δραματική είναι η κατάσταση με τον κορωνοϊό στην Ισπανία, καθώς η χώρα μετρά έναν θάνατο ανά 33.855 κατοίκους, κάτι που σημαίνει ότι την κατατάσσει στη δεύτερη θέση σε αυτήν τη «μαύρη» λίστα σε παγκόσμιο επίπεδο, πίσω από την Ιταλία. Αυτό σημαίνει ότι οι άλλα ζητήματα έρχονται σε δεύτερη και τρίτη μοίρα.

Ένα από αυτά είναι και το ποδόσφαιρο, με την Ισπανική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία να αποφασίζει την επ' αόριστον διακοπή κάθε ποδοσφαιρικής δραστηριότητας, λόγω της κατάστασης που έχει διαμορφωθεί.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, στην απόφαση αυτή έπαιξε ρόλο μια έκθεση με τα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί και χωρίς ιδιαίτερες σκέψεις αποφάσισε το «λουκέτο» μέχρι η κυβέρνηση της ιβηρικής χώρας και οι αθλητικές Αρχές μπορούν να δεσμευθούν ότι δεν θα υπάρξει κανένας κίνδυνος για τη δημόσια υγεία.

Υπενθυμίζεται ότι το τελευταίο ματς στην ισπανική λίγκα διεξήχθη στις 10 Μαρτίου, ενώ η αρχική απόβαση ήταν για αναστολή της αγωνιστικής δραστηριότητας μέχρι τις 3 Απριλίου.

πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση