Βέρντε: “Ήθελα να είμαι στην Ιταλία με την κόρη μου αλλά η ΑΕΚ σωστά δεν με άφησε!”

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 23 Μαρτίου 2020 19:14 Βέρντε: “Ήθελα να είμαι στην Ιταλία με την κόρη μου αλλά η ΑΕΚ σωστά δεν με άφησε!”

Μαζί με την οικογένειά του θα ήθελε να βρίσκεται ο Ντανιέλε Βέρντε, όπως δήλωσε σε ιταλικό Μέσο, αλλά η ΑΕΚ δεν του επέτρεψε να επιστρέψει στην Ιταλία εν μέσω της πανδημίας του κορονοϊού.

Με δηλώσεις του στην ιταλική εφημερίδα, “Il Mattinoο”, ο άσος της ΑΕΚ, Ντανιέλε Βέρντε, παραδέχτηκε ότι ήθελε να επιστρέψει στην Ιταλία για να βρίσκεται μαζί με την οικογένειά του αυτές τις δύσκολες ώρες, αλλά η Ένωση δεν του το επέτρεψε και έπραξε σωστά όπως τόνισε ο ίδιος. 

“Ήθελα να επιστρέψω στη Νάπολι και να δω την κόρη και τη σύζυγό μου, αλλά η ΑΕΚ δεν με αφήνει. Μας έχει πει να μείνουμε όλοι εδώ. Μίλησα και με τον προπονητή μου, Μάσιμο Καρέρα, ο οποίος είναι Ιταλός. Μου είπε ότι όταν επέστρεφα, θα έπρεπε να μπω σε καραντίνα 14 ημερών και θα έχανα χρόνο πριν να επιστρέψω στη δράση», ανέφερε αρχικά και έκλεισε λέγοντας:

“Μετά σκέφτηκα ότι είναι καλύτερο προληπτικά να μην μετακινηθώ. Έχω ένα μωρό δυο μηνών και σκέφτηκα ότι η πιθανότητα να μεταδώσω τον ιό δεν θα μου επέτρεπε να το πλησιάσω”.

πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση