ΑΕΚ: «Πράσινο» από Καρέρα για Βράνιες! «Σειρήνες» για Μάνταλο

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 24 Μαρτίου 2020 10:37 ΑΕΚ: «Πράσινο» από Καρέρα για Βράνιες! «Σειρήνες» για Μάνταλο

Ο Μάσιμο Καρέρα θα παραμείνει στην ΑΕΚ και τη νέα αγωνιστική σεζόν και φαίνεται πως ήδη καταστρώνει τα πλάνα του. Σε αυτά, βρίσκεται ο Όγκνιεν Βράνιες. Την ίδια στιγμή, ο Πέτρος Μάνταλος εμφανίζεται να έχει μπει στο «στόχαστρο» τουρκικής ομάδας.

Η συνύπαρξη του Όγκνιεν Βράνιες με τον Μάσιμο Καρέρα είναι… ομαλότατη, ο Βόσνιος αμυντικός έχει δείξει ένα σταθερό και ικανοποιητικό πρόσωπο και φαίνεται πως «κέρδισε» τον Ιταλό τεχνικό.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η «Live Sport», ο Καρέρα άναψε στον Ίλια Ίβιτς το «πράσινο φως», προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητες κινήσεις για την παραμονή του 30χρονου στόπερ στην ΑΕΚ.

Να θυμίσουμε ότι ο δανεισμός του Βράνιες από την Άντερλεχτ ολοκληρώνεται το καλοκαίρι, δεν υπάρχει οψιόν αγοράς στη συμφωνία, ενώ οι Βέλγοι βρίσκονται σε ρήξη με τον παίκτη (αυτό δεν σημαίνει πως θα τον πουλήσουν και… όσο-όσο).

Την ίδια στιγμή, δημοσίευμα από την «Ώρα για Σπορ» αναφέρει ότι η Μπασάκσεχιρ ενδιαφέρεται για την περίπτωση του Πέτρου Μάνταλου. Η τουρκική ομάδα παρακολούθησε από κοντά τον αρχηγό της ΑΕΚ μέσα στη σεζόν.

Υπενθυμίζεται ότι οι ΑΕΚ και Μπασάκσεχιρ είχαν δώσει φιλικό προετοιμασίας το καλοκαίρι, ενώ πρόσφατα ο Ίλια Ίβιτς ταξίδεψε στην Κωνσταντινούπολη και παρακολούθησε τον αγώνα της Τουρκικής ομάδας με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας για το Europa League.

Πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση