Εθνική Ελλάδας: Πρόωρο τέλος με Πιτίνο φέρνει η αναβολή των Ολυμπιακών Αγώνων!

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 24 Μαρτίου 2020 15:59 Εθνική Ελλάδας: Πρόωρο τέλος με Πιτίνο φέρνει η αναβολή των Ολυμπιακών Αγώνων!

Προπονητής της Εθνικής μέχρι και την παρουσίαση του; Ο Ρικ Πιτίνο φαίνεται πως δεν θα προλάβει να καθίσει στον πάγκο της Γαλανόλευκης, μετά και την επίσημη αναβολή των Ολυμπιακών Αγώνων.

Όλα δείχνουν πως η αναβολή των Ολυμπιακών Αγώνων θα φέρει και το τέλος της συνεργασίας ΕΟΚ – Πιτίνο, πριν καν καθίσει ο Αμερικανός κόουτς για πρώτη φορά στον πάγκο της ομάδας.

Ο Πιτίνο είχε συμφωνήσει να καθοδηγήσει την Εθνική Ελλάδας στο Προολυμπιακό τουρνουά και στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο (στην περίπτωση που η Γαλανόλευκη το κατάφερνε).

Ωστόσο, όλα αυτά άλλαξαν με την αναβολή των Αγώνων. Ο Αμερικανός κόουτς αποχώρησε από τον Παναθηναϊκό, υπέγραψε με το κολέγιο Iona και αυτή τη στιγμή φαίνεται πως… δεν θα επιστρέψει.

Η Εθνική αναμένεται να συνεχίσει με τον Θανάση Σκουρτόπουλο στα προκριματικά του Eurobasket. Πλέον, η ΕΟΚ καλείται να λάβει αποφάσεις για το νέο τεχνικό της ομάδας, μετά τις εκλογές που θα έχει το Σεπτέμβριο.

Πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση