Παναθηναϊκός: Η Βαγιαδολίδ “ξεκόβει” κάθε συζήτηση για επέκταση δανεισμού του Ανουάρ

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 29 Μαρτίου 2020 21:47 Παναθηναϊκός: Η Βαγιαδολίδ “ξεκόβει” κάθε συζήτηση για επέκταση δανεισμού του Ανουάρ

Το ενδεχόμενο επέκτασης δανεισμού του Ανουάρ στον Παναθηναϊκό απέκλεισε ο τεχνικός διευθυντής της Βαγιαδολίδ, μιλωντας σε ισπανικό Μέσο.

Άσχημα νέα ήρθαν για τον Παναθηναϊκό, από τη συνέντευξη που παραχώρησε ο τεχνικός διευθυντής της Βαγιαδολίδ, Μιγκέλ Ανχέλ Γκόμεζ, στην ισπανική εφημερίδα “AS”.

Συγκεκριμένα σε ερώτηση που δέχτηκε για τον Ανουάρ, ο Γκόμεζ απάντησε: “Στον Παναθηναϊκό είναι εντυπωσιασμένοι με τον Ανουάρ, είναι πολύ χαρούμενοι με τις εμφανίσεις του. Παρ’ όλα αυτά, δεν σκεφτόμαστε να τον αφήσουμε εκεί για έναν ακόμα χρόνο”, βάζοντας τέλος στα σενάρια που ήθελαν το “τριφύλλι” να συζητάει με την ισπανική ομάδα για την επέκταση του δανεισμού του παίκτη.

Θυμίζουμε πως ο Ανουάρ ήρθε στον Παναθηναϊκό δανεικός από τη Βαγιαδολίδ τον Ιανουάριο και έχει ρήτρα αγοράς ύψους 4 εκατ. ευρώ, ποσό που οι “πράσινοι” δεν διατίθενται να πληρώσου, όπως έχει διαμηνύσει ο τεχνικός διευθυντής τους, Τσάβι Ρόκα.

πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση