Premier League: Στον "αέρα" το πρωτάθλημα! "Δεν ξέρουμε τι θα γίνει" ανακοίνωσε η EFL

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 01 Απριλίου 2020 14:05 Premier League: Στον "αέρα" το πρωτάθλημα! "Δεν ξέρουμε τι θα γίνει" ανακοίνωσε η EFL

Η Πρέμιερ Λιγκ είναι πιθανότατα το σημαντικότερο πρωτάθλημα της Ευρώπης που διεκόπη λόγω του κορωνοϊού και παρά τα σενάρια για την επανέναρξή της, η πραγματικότητα είναι ότι κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει τελικά.

Αυτό εξήγησε ουσιαστικά και η διοργανώτρια αρχή σε κοινή της ανακοίνωση με την EFL και τις μικρότερες κατηγορίες στην Αγγλία, όπου και επισημαίνεται ότι δεν υπάρχουν απαντήσεις για τους οπαδούς.

«Είμαστε όλοι αφοσιωμένοι στο να επιστρέψουμε στο παιχνίδι που αγαπάμε, αλλά μόνο όταν αυτό θα είναι ασφαλές. Εν μέσω της τρέχουσας αβεβαιότητας, οι οπαδοί θα έχουν λογικά πολλές ερωτήσεις για το τι θα γίνει με τη φετινή σεζόν και τις ομάδες τους, ωστόσο δεν υπάρχουν “γρήγορες” απαντήσεις για το πώς και πότε θα επιστρέψουμε στην ποδοσφαιρική κανονικότητα», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση.

Ως εκ τούτου, τα πάντα παραμένουν στον… αέρα εν μέσω των εξελίξεων για τον κορωνοϊό, με τους φίλους της Λίβερπουλ να βρίσκονται στα… κάγκελα για τον τίτλο του πρωταθλητή, με τον οποίο βρισκόταν “αγκαλιά” μετά από 30 ολόκληρα χρόνια.

Πηγη: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση