Αυξάνονται τα «σημάδια» παραμονής του Πέδρο Μαρτίνς στον Ολυμπιακό

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 07 Απριλίου 2020 11:20 Αυξάνονται τα «σημάδια» παραμονής του Πέδρο Μαρτίνς στον Ολυμπιακό

Πώς οι εξελίξεις με τον κορωνοϊό ευνοούν τη συνέχιση συνεργασίας.

Πριν ξεσπάσει η πανδημία του κορωνοϊού σε όλο τον πλανήτη, οι πιθανότητες παραμονής του Πέδρο Μαρτίνς στον Ολυμπιακό έκλιναν προς το «ναι». Πλέον, αυτές αυξήθηκαν περισσότερο, δεδομένων των συνθηκών που έχει δημιουργήσει ο ιός.

Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει ως στόχο κάποια στιγμή στην καριέρα του να καθίσει σε πάγκο ομάδας της Premier League. Ωστόσο, μια σειρά εξελίξεων που έχουν σημειωθεί στο Νησί τις τελευταίες ημέρες, έχουν αλλάξει τα δεδομένα υπέρ των Πειραιωτών.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Φως των Σπορ», καμία από τις ομάδες στην Αγγλία δεν δείχνει να έχει πρόθεση να αλλάξει προπονητή εν μέσω πανδημίας. Οι περισσότεροι τεχνικοί είναι «κλεισμένοι» και για την επόμενη αγωνιστική χρονιά.

Έτσι, η προοπτική ο 50χρονος κόουτς να μετακομίσει στην Αγγλία απομακρύνεται στο άμεσο μέλλον. Οι μοναδικές ομάδες που τα συμβόλαια των προπονητών τους λήγουν το καλοκαίρι είναι η Γουότφορντ (Νάιτζελ Πίρσον) και η Μπόρνμουθ (Έντι Χάου), με την πρώτη να παραμένει στην πρώτη κατηγορία και τη δεύτερη να υποβιβάζεται στην Championship, βάσει της υπάρχουσας βαθμολογίας.

Το προηγούμενο διάστημα ακούστηκε η Σπόρτινγκ Λισαβόνας για τον Μαρτίνς, αλλά δεν υπάρχει καμία σκέψη αυτή τη στιγμή επαναπατρισμού στο μυαλό του.

Το τελευταίο «σημάδι» παραμονής του Πορτογάλου στον πάγκο του Ολυμπιακού, είναι το γεγονός ότι ενημερώνεται συνεχώς για την κατάσταση των παικτών του κατά τη διάρκεια του κορωνοϊού, ενώ παράλληλα καλείται να ετοιμάσει τα πλάνα του για την επόμενη χρονιά.

Πηγή: newsbeast.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση