Ο Ολυμπιακός έχει επαφές με τον Μαρτίν για τη θέση του Μιλουτίνοφ (video)

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 08 Απριλίου 2020 16:23 Ο Ολυμπιακός έχει επαφές με τον Μαρτίν για τη θέση του Μιλουτίνοφ (video)

Ο Ολυμπιακός περιμένει τις αποφάσεις της Euroleague για την ολοκλήρωση της φετινής σεζόν, αλλά ο Γιώργος Μπαρτζώκας σχεδιάζει ήδη την… επόμενη ημέρα της ομάδας, έχοντας επαφές με τον Χασάν Μαρτίν για τη θέση του Νίκολα Μιλουτίνοφ.

Ο Σέρβος σέντερ αναμένεται να αποχωρήσει από την ομάδα, αφού η πρόταση ανανέωσης που του έκανε ο Ολυμπιακός ήταν κατά πολύ μικρότερη από αυτή της ΤΣΣΚΑ Μόσχας και έτσι οι Πειραιώτες είναι αναγκασμένοι να αναζητήσουν τον αντικαταστάτη του.

Αυτός φαίνεται να έχει όμως ήδη βρεθεί στο πρόσωπο του Χασάν Μαρτίν, ο οποίος αγωνίστηκε φέτος στη Μπουντούτσνοστ, έχοντας στο EuroCup 13,6 πόντους, 8 ριμπάουντ, 1,8 ασίστ, 1,2 κλεψίματα, 1,7 μπλοκ και 19,4 ranking σε σχεδόν 24 λεπτά κατά μέσο όρο.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας φέρεται να τον είχε ξεχωρίσει από τον Ιανουάριο, όταν και θεωρήθηκε πιο εύκολη λύση ο Έλις, αλλά συνεχίζει να έχει επαφή μαζί του και όλα δείχνουν ότι είναι το φαβορί για να καλύψει το κενό του Μιλουτίνοφ. Πρόκειται για έναν 24χρονο Αμερικανό σέντερ… τσέπης (2.01 ύψος), ο οποίος θυμίζει αρκετά τον Κάιλ Χάινς.

Ο Μαρτίν εν δράσει

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση