Ο Ροναλντίνιο... μοίρασε αυτόγραφα στην αποφυλάκισή του!

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 08 Απριλίου 2020 19:52 Ο Ροναλντίνιο... μοίρασε αυτόγραφα στην αποφυλάκισή του!

Βρίσκεται υπό περιορισμό σε ξενοδοχείο της Ασουνσιόν, μέχρι να εκδικασθεί η υπόθεση του από την Δικαιοσύνη της Παραγουάης

Ο Ροναλντίνιο απολαμβάνει εδώ και λίγες ώρες την... μερική ελευθερία του, καθώς βρίσκεται υπό περιορισμό σε ξενοδοχείο της Ασουνσιόν, μέχρι να εκδικασθεί η υπόθεση του από την Δικαιοσύνη της Παραγουάης. Ο διάσημος Βραζιλιάνος έμεινε προφυλακισμένος για έναν μήνα, καθώς κατηγορείται ότι εισήλθε στην χώρα με παραποιημένο διαβατήριο, όπως και ο αδελφός του, Ρομπέρτο Ασίς.

Εχθές και με την καταβολή εγγύησης, ύψους 1,6 εκατομμυρίων δολαρίων, το "χαμογελαστό παιδί" του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, αποφυλακίσθηκε με περιοριστικούς όρους και συγκεκριμένα τη διαμονή του σε ξενοδοχείο και υπό περιορισμό, μέχρι την τέλεση της ακροαματικής διαδικασίας.

Την ώρα της αποφυλάκισης του, πλήθος κόσμου και δημοσιογράφων περίμεναν τον κορυφαίο τεχνίτη στην Ιστορία της "στρογγυλής θεάς", ενώ δύο από τους θαυμαστές του, κατάφεραν να πάρουν αυτόγραφο από τον Ροναλντίνιο, ο οποίος υπέγραψε στις φανέλες που του έδωσαν οι τυχεροί φίλαθλοι. Στην συνέχεια, άνδρες της ασφάλειας, τον συνόδευσαν για λίγα μέτρα, όπου τον περίμενε αυτοκίνητο στης Αστυνομίας για να τον μεταφέρει στο ξενοδοχείο.

πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Προσαρμοσμένη αναζήτηση