Χασάν: “Ο Ολυμπιακός μπορεί να με αγοράσει με 2,5 εκατ. ευρώ αλλά έχω και άλλες προτάσεις”

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 22 Απριλίου 2020 23:52 Χασάν: “Ο Ολυμπιακός μπορεί να με αγοράσει με 2,5 εκατ. ευρώ αλλά έχω και άλλες προτάσεις”

Ο επιθετικός του Ολυμπιακού, Αχμέντ Χασάν, αποκάλυψε πως έχει προτάσεις από τα πέντε κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης, αλλά και το ποσό της ρήτρας που πρέπει να πληρώσουν οι “ερυθρόλευκοι” για τον αποκτήσουν από την Μπράγκα.

Σε τηλεοπτική εκπομπή της πατρίδας του μίλησε ο Αιγύπτιος επιθετικός του Ολυμπιακού, Αχμέντ Χασάν, αποκαλύπτοντας ότι οι “ερυθρόλευκοι” πρέπει να καταβάλλουν 2,5 εκατ. ευρώ στην Μπράγκα, αν θέλουν να τον αποκτήσουν, ενώ ισχυρίστηκε πως έχει στα χέρια του προτάσεις από τα πέντε κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης.

Όσα δήλωσε ο Αχμέντ Χασάν

“Έχω προτάσεις από τα πέντε κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης. Στο συμβόλαιό μου με τον Ολυμπιακό υπάρχει μια ρήτρα 2,5 εκατ. ευρώ, με αυτό το ποσό μπορεί να με αγοράσει από τη Μπράγκα. Δεν ξέρω ακόμα ποιο είναι το μέλλον μου στον Ολυμπιακό. Η δραστηριότητα έχει διακοπεί. Αν οι αγώνες αρχίσουν πάλι, θα γίνουν συζητήσεις. Εγώ δεν έχω πάρει καμία απόφαση. Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα και θέλουμε να πάρουμε το πρωτάθλημα”.

πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση