Ο κορωνοϊός για το... φαινόμενο Ντιμπάλα: Θετικός για τέταρτη φορά μέσα σε έξι εβδομάδες

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 29 Απριλίου 2020 13:03 Ο κορωνοϊός για το... φαινόμενο Ντιμπάλα: Θετικός για τέταρτη φορά μέσα σε έξι εβδομάδες

Ο επιθετικός της Γιουβέντους Πάουλο Ντιμπάλα βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό για τέταρτη φορά μέσα σε έξι εβδομάδες - H πρώτη διάγνωση ήταν στις 21 Μαρτίου.

Προβληματισμό για τα ρεκόρ του με τον κορωνοϊό προκαλεί στους γιατρούς ο επιθετικός της Γιουβέντους Πάουλο Ντιμπάλα. Ο ποδοσφαιριστής βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό για τέταρτη φορά μέσα σε έξι εβδομάδες, μετά την πρώτη διάγνωση στις 21 Μαρτίου.

Ο ίδιος και η φίλη του Οριάνα Σαμπατίνι -επίσης θετική στον ιό- βρίσκονται σε απομόνωση στο Τορίνο. Θεωρείται πιθανό ότι μπορεί να χρειαστεί πιο εντατική θεραπεία από τους γιατρούς.

Ο ίδιος είπε για την ασθένειά του: "Ευτυχώς είμαστε πολύ καλύτερα αυτές τις μέρες, δεν έχουμε συμπτώματα. Είχα ισχυρότερα συμπτώματα τις προηγούμενες φορές. Κουραζόμουν πολύ γρήγορα όταν ήθελα να προπονηθώ, είχα λίγη ανάσα μετά από πέντε λεπτά. Εκεί παρατηρήσαμε ότι κάτι δεν ήταν σωστό και μέσα από τα τεστ στη Γιουβέντους μας είπαν ότι είμαστε θετικοί. Στη συνέχεια είχαμε περισσότερα συμπτώματα, όπως βήχα, κουρασμένο σώμα και όταν κοιμόμαστε κρυώναμε, αλλά μείναμε ψύχραιμοι".

Σημειώνεται ότι εκτός από τον Ντιμπάλα, δύο ακόμη παίκτες της Γιουβέντους, οι Ρουγκάνι και Ματουιντί είχαν προσβληθεί από τον ιό.

Πηγή: thetoc.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση