Επιστρέφει τον Ιούνιο η Premier League

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 30 Απριλίου 2020 14:55 Επιστρέφει τον Ιούνιο η Premier League

Στη δημοσιότητα βγήκαν αρκετές λεπτομέρειες του πλάνου επανεκκίνησης της Premier League, με την πιθανότερη ημερομηνία να είναι η 8η Ιουνίου.

Δημοσίευμα της “Telegraph” αναφέρει σήμερα πως οι ομάδες της Premier League έχουν ήδη ενημερωθεί για το πλάνο επανέναρξης του πρωταθλήματος και το πιθανότερο είναι στις 8 Ιουνίου να γίνει ξανά σέντρα.

Συγκεκριμένα αναφέρεται ως “ημέρα μηδέν” η 18η Μαΐου. Τότε, οι ποδοσφαιριστές θα μπορέσουν να επανέλθουν σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων ενώ στις 8 Ιουνίου θα διεξαχθούν τα πρώτα παιχνίδια μετά από περίπου τρεις μήνες αποχής λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Αυτό, τουλάχιστον, αναφέρει η Telegraph, πλάνο που ωστόσο ενδέχεται να πεταχτεί στα σκουπίδια εφόσον ο Μπόρις Τζόνσον αποφασίσει να επεκτείνει το “lockdown” μέχρι τα τέλη Μαΐου.

Οι 20 σύλλογοι της Premier League θα έχουν πάντως νέα επαφή στις αρχές του επόμενου μήνα, προτού παρουσιάσουν το χρονοδιάγραμμά τους στην Κυβέρνηση.

Εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά, όλοι οι ποδοσφαιριστές της Premier League – μαζί με το υπόλοιπο αγωνιστικό προσωπικό – θα υποβληθούν σε τεστ για Covid-19 και, για πρώτη φορά, θα μπορέσουν να προπονηθούν σε ομάδες λίγων ατόμων από τη Δευτέρα, 11 Μαΐου.

Μια εβδομάδα αργότερα θα επιστρέψουν σε πλήρη ρυθμό προπονήσεων, πάντοτε με τα απαραίτητα μέτρα υγιεινής και ασφάλειας και στις 8 Ιουνίου θα γίνει η επιστροφή στα γήπεδα.

Πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση