Γκιγέρμε: «Το συμβόλαιό μου στον Ολυμπιακό το αφήνω στα χέρια του Θεού»

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 09 Μαΐου 2020 16:20 Γκιγέρμε: «Το συμβόλαιό μου στον Ολυμπιακό το αφήνω στα χέρια του Θεού»

Η επιθυμία του Γκιγέρμε να επιστρέψει κάποια στιγμή σε ομάδα της Βραζιλίας και η αναφορά του στο συμβόλαιο του με τον Ολυμπιακό.

Ο Γκιγέρμε συμβόλαιο διανύει διανύει τη δεύτερη χρονιά του στον Ολυμπιακό, με τον οποίο δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2021. Ο Βραζιλιάνος μέσος έδωσε συνέντευξη στην πατρίδα του και μεταξύ άλλων κλήθηκε να σχολιάσει πώς βλέπει το μέλλον του στους “ερυθρόλευκους”.

«Έχω συμβόλαιο γι’ αυτή τη σεζόν και την επόμενη, αλλά ακόμα έχω το όνειρο επιστροφής στη Βραζιλία. Έπαιξα για λίγο εκεί. Θέλω να δείξω την αξία μου και να παίξω σε υψηλό επίπεδο στη χώρα μου. Το συμβόλαιό μου στον Ολυμπιακό το αφήνω στα χέρια του Θεού», σχολίασε ο Βραζιλιάνος χαφ των «ερυθρόλευκων» στη βραζιλιάνικη έκδοση του “FOX Sports και συνέχισε:

«Ειλικρινά μου αρέσει να ζω στην Ευρώπη, αλλά θέλω να επιστρέψω στη Βραζιλία. Δεν ξέρω αν θα είναι την επόμενη σεζόν ή σε τρία χρόνια από τώρα, αλλά δεν θέλω να επιστρέψω για να αποσυρθώ. Θέλω να γυρίσω και να παίξω σε υψηλό επίπεδο και να γράψω ιστορία όπου κι αν αγωνιστώ».

πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση