Φουλάρει για Μάντιτς η ΑΕΚ!

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 07 Ιουλίου 2015 13:09 Φουλάρει για Μάντιτς η ΑΕΚ!
Είδηση "έβγαλε" ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς, μιλώντας σε ιστοσελίδα της Σερβίας, καθώς αποκάλυψε το ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον νεαρό σέντερ φορ της Τσουκαρίτσκι, Στάνισα Μάντιτς. Παράλληλα, αποκάλυψε και τα φιλικά τα οποία θα δώσει η Ένωση και δεν είχαν δοθεί στη δημοσιότητα, μέχρι τώρα, από την ΠΑΕ.
 
Ο Μάντιτς είναι 20 ετών και στο πρόσφατο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα U20 ήταν μέλος της Εθνικής Σερβίας, η οποία κατέκτησε, μάλιστα, και το τρόπαιο. Με τον σύλλογό του τη φετινή σεζόν είχε 26 συμμετοχές και 3 γκολ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς στην Sport Novosti

«Η Σερβία είναι παγκόσμια πρωταθλήτρια στους Νέους. Αν μπορούσα θα έπαιρνα πολλούς παίκτες στην ΑΕΚ, αλλά τουλάχιστον έναν πιστεύω πως μπορούμε να τον πάρουμε. Κοιτάζουμε πολλούς. Δεν θέλω να πω κάτι παραπάνω. Θα μιλήσουμε όταν πρέπει, αρκεί να ολοκληρωθούν οι διαπραγματεύσεις», τόνισε ο Μιλοβάνοβιτς.

Στις επίμονες ερωτήσεις των Σέρβων, ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς απάντησε: «Στο Παγκόσμιο στη Νέα Ζηλανδία επιβεβαιώθηκε αυτό που ήξερα για αυτόν, ότι έχει σπουδαία ποιότητα. Είναι πολύ ταλαντούχος».

Μιλώντας για το μεταγραφικό σχεδιασμό της ΑΕΚ, είπε: «Πάμε καλά, έχουμε αποκτήσει αρκετούς σπουδαίους παίκτες, όπως τον διεθνή με τη Βενεζουέλα Βάργκας, τον Αλγερινό Τζεμπούρ και τον Ισπανό Άρθο. Τώρα είμαστε κοντά στον Τζιοβάνι από τη Φλουμινένσε. Είχαμε πάρει από το χειμώνα τον Σιμόες από τη Μορεϊρένσε και θέλουμε να αποκτήσουμε έναν τερματοφύλακα».

Όσο για το που στοχεύει η «Ένωση»; «Ο στόχος είναι το πρωτάθλημα, να μην είμαστε κάτω από τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό».

Τέλος, επιβεβαίωσε πως θα γίνει φιλικό με την Ίντερ στην Ιταλία. «Έχουμε τέσσερα δυνατά φιλικά στην Πολωνία, με τη Μακάμπι Χάιφα, την Ανόρθωση, τη Λεχ Πόζναν και τη Μάιντς, ενώ όταν επιστρέψουμε στην Αθήνα θα παίξουμε με τη Σεβίλλη στις 8 Αυγούστου και στις 16 του μήνα θα κάνουμε την πρόβα τζενεράλε με την Ίντερ στην Ιταλία, μια εβδομάδα πριν να αρχίσει το πρωτάθλημα».
 
Προσαρμοσμένη αναζήτηση