Ο Ρατς θέλει το συμβόλαιό του και δυσκολεύει τον ΠΑΟΚ

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 27 Ιουλίου 2015 21:57 Ο Ρατς θέλει το συμβόλαιό του και δυσκολεύει τον ΠΑΟΚ
Ο Ράζβαν Ρατς, μιλώντας σε ΜΜΕ της Ρουμανίας έδειξε ότι δεν προτίθεται να παρατήσει το διετές του συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ. Είναι ήδη 35 χρόνων και δύσκολα θα ξαναπετύχει μια καλή συμφωνία. 
 
Σε δηλώσεις του σε τηλεοπτικό σταθμό της πατρίδας του, οι οποίες αναπαράχθηκαν στην ιστοσελίδα digisport.ro τόνισε ότι αύριο θα προπονείται με τη δεύτερη ομάδα του "Δικέφαλου Αετού". Ως εκ τούτου θα δυσκολέψει τον ΠΑΟΚ στη λύση του συμβολαίου του.

«Μου είπαν ότι θα μπω στην λίστα των παικτών υπό παραχώρηση. Έχω ακόμα δύο χρόνια συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ. Θέλω να σεβαστώ το συμβόλαιο μου. Από αύριο αρχίζω προπονήσεις με την δεύτερη ομάδα. Θα είμαι ένας από τους πιο ακριβούς παίκτες στην ιστορία του ποδοσφαίρου που παίζουν στην δεύτερη ομάδα», ανέφερε και πρόσθεσε: «Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ δεν είχαν λόγο να μου συμπεριφερθούν έτσι. Αυτοί μου ανακοίνωσαν τις αποφάσεις τους χωρίς να μου εξηγήσουν το πως και το γιατί. Γράφτηκε πως είχα προβλήματα με τους συμπαίκτες και την τεχνική ηγεσία, αλλά δεν είχα! Εγώ πάντα έδινα συμβουλές, προσπαθούσα να βοηθήσω με την εμπειρία μου. Ήμουν ένας από τους καλύτερους παίκτες της περσινής σεζόν».
 
 
Προσαρμοσμένη αναζήτηση