ΑΕΚ: Ο Τζιμπούρ "φέρνει" φορ

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 13 Αυγούστου 2015 10:09 ΑΕΚ: Ο Τζιμπούρ "φέρνει" φορ
Η υπόθεση Μπουονανότε έχει κλείσει, με τις υπογραφές να απομένουν μόνο για να ολοκληρωθεί η μετεγγραφή, ενώ ο... άστατος Τζιμπούρ αναγκάζει την ΑΕΚ να κοιτάει για σέντερ φορ.
 
Η άφιξη του Αργεντίνου δεν θα γίνει ούτε σήμερα, ωστόσο δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας, με τον Μπουονανότε να έχει κάνει και δηλώσει, μιλώντας σαν ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ.

«Έχουμε τελειώσει τη συμφωνία μας με τη Γρανάδα και τη συμφωνία μας με την ΑΕΚ και απομένουν κάποιες λεπτομέρειες για να μπορέσω να ταξιδέψω στην Αθήνα. Αισθάνομαι όμως ήδη παίκτης της ΑΕΚ. Έχω μάθει ότι οι φίλοι της ΑΕΚ είναι πολύ ενθουσιώδεις με την ομάδα. Ελπίζω ότι θα έχουμε μια πολύ καλή σχέση. Θέλω να τους δω στο αεροδρόμιο, αλλά δυστυχώς ακόμη δεν ξέρω ακριβώς πότε θα είμαι στην Αθήνα».

Όσον αφορά τα όσα γνωρίζει για την ΑΕΚ, τόνισε: «Ξέρω ότι είναι μια μεγάλη ομάδα που θέλει να επιστρέψει εκεί που της αξίζει. Έχω μιλήσει με πολλούς Αργεντινούς ποδοσφαιριστές που έπαιξαν στην Ελλάδα. Είμαι χαρούμενος που θα αγωνιστώ γι’ αυτόν τον σύλλογο. Έχω δει το Ολυμπιακό Στάδιο και το αθλητικό κέντρο και ανυπομονώ να έρθω στην Ελλάδα».
 
Ανησυχία για Τζιμπούρ, στο κάδρο η απόκτηση φορ

Στην ΑΕΚ είχαν κατά νου την απόκτηση ενός ακόμα μεσοεπιθετικού και κινούνται για την απόκτηση του Λούκα. Όμως, μετά το χθεσινό συμβάν, οι άνθρωποι της Ένωσης εξετάζουν σοβαρά την απόκτηση ενός ακόμα παίκτη για το κέντρο της επίθεσης. Η περίπτωση Τζιμπούρ είναι... ορολογιακή βόμβα και άπαντες καταλαβαίνουν πως δεν είναι δυνατό να στηρίξει η Ένωση σε αυτόν όλη της την επιθετική δύναμη.

Ο Τζιμπούρ θα απολογηθεί σήμερα ενώπιον του προπονητή του, Τραϊανού Δέλλα και δεν θα γλιτώσει την τιμωρία...
 
 
Προσαρμοσμένη αναζήτηση