Αυτός ο Παναθηναϊκός προβληματίζει...

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 13 Αυγούστου 2015 10:41 Αυτός ο Παναθηναϊκός προβληματίζει...
Ο Παναθηναϊκός παρουσίασε ξανά ένα κανονικό πρόσωπο, όμως η κατάρρευση που ήρθε και πάλι... συσσωρευμένη σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα (3 γκολ σε μόλις 7 λεπτά) κόντρα στη Σοσιεδάδ, προβληματίζει και... τρομάζει.
 
Ο προβληματισμός... περισσεύει στον Παναθηναϊκό, με τον Γιάννη Αναστασίου να ελπίζει σε άμεση βελτίωση, καθώς σε μία εβδομάδα ακολουθούν κατά σειρά Καμπάλα και στη συνέχεια η πρεμιέρα του πρωταθλήματος κόντρα στον επικίνδυνο Παναιτωλικό στο Αγρίνιο.

Τα (μόνα) θετικά από το χθεσινό παιχνίδι είναι η εμφάνιση του... στόπερ Κουτρουμπή, θέση την οποία πιθανότατα θα κληθεί να καλύψει στο πρώτο παιχνίδι (ελλείψει Σάντσεθ), καθώς και το γεγονός πως ο Νάνο δείχνει να επανέρχεται σιγά σιγά στους κανονικούς ρυθμούς, δείχνοντας αρκετά έτοιμος.

Στα μεταγραφικά, ο Αμπέιντ παραμένει σε πρώτο πλάνο, με τις απαιτήσεις της Νιουκάστλ να βρίσκονται σε... διαρκή πτώση, ενώ θεωρείται πολύ πιθανό η υπόθεση να τραβήξει ως τις τελευταίες μέρες των μεταγραφών, ώστε η τιμή να πέσει όσο περισσότερο γίνεται.
 
 
Προσαρμοσμένη αναζήτηση