Απίστευτη τύχη! Από... σπόντα “λύγισε” ο Ολυμπιακός τον Λεβαδειακό

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 29 Αυγούστου 2015 21:39 Απίστευτη τύχη! Από... σπόντα “λύγισε” ο Ολυμπιακός τον Λεβαδειακό
Αγχωτική νίκη με σπάνια γκολ! Ο Ολυμπιακός έμεινε στο 0-0 μέχρι το 89' με τον Λεβαδειακό στο ΟΑΚΑ, με τους βοιωτούς να έχουν σε απίστευτη ημέρα τον τερματοφύλακα Τσιντώτα, αλλά με δυο τυχερά γκολ -από κόντρες- κατάφεραν και έκαναν το 2x2 στο πρωτάθλημα - Δυο δοκάρια για τους Πειραιώτες στα τελευταία λεπτά

 

Η αναμέτρηση δεν ξεκίνησε και με τις καλύτερες προϋποθέσεις, αφού περίπου μία ώρα πριν τη σέντρα οπαδοί των “ερυθρόλευκων” συγκρούστηκαν με τα ΜΑΤ, στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου, με αποτέλεσμα να γίνει εκτεταμένη χρήση δακρυγόνων και η ατμόσφαιρα να γίνει αποπνικτική!

Ο ρυθμός του παιχνιδιού ήταν πολύ καλός στην αρχή του πρώτου μέρους, με τον Ολυμπιακό να έχει το... πάνω χέρι, την μπάλα να περνά συνέχεια από τα πόδια του Καμπιάσο) και τον Λεβαδειακό να έχει παθητικό ρόλο και να προσπαθεί να δημιουργήσει κάποια καλή αντεπίθεση.

Σε οργανωμένη άμυνα οι “ερυθρόλευκοι” δεν κατάφεραν τίποτα, αλλά σε κόντρα επίθεση έχασαν μεγάλες ευκαιρίες, με τον Τσιντώτα να λέει “όχι” στις προσπάθειες των Πάρντο (8') και Χάρα (28').
Οι Πειραιώτες πίεσαν, έχασαν τεράστια ευκαιρία στο 38' με τον Ελαμπντελαουί αλλά τελικά πήγαν με το 0-0 στα αποδυτήρια, αφού στο 45' ο Τσιντώτας μπήκε εμπόδιο στην προσπάθεια του Σαλίνο

Οι Βοιωτοί προσπάθησαν -στην επανάληψη- να μεταφέρουν το παιχνίδι τους προς την μεριά της περιοχής του Ρομπέρτο (βοήθησε πολύ ο Μάντζιος, κρατώντας ψηλά την μπάλα), έτσι ώστε να περιορίσουν τις επιθετικές διαθέσεις του Ολυμπιακού. Έτσι, ο Σίλβα πέρασε στον αγώνα τους Τσόρι και Σεμπά, για να μπορέσει να... ξεκλειδώσει την άμυνα του Λεβαδιακού.

Το πλασέ του Χάρα στο 70' έκανε τον κόσμο των Πειραιωτών να... αναστενάξει από δυσαρέσκεια, το εκπληκτικό σουτ του Ντοσεβί στο 81' σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Τσιντώτα , όπως και η σέντρα του Τσόρι στο 85'. Η τύχη όμως ήταν στο πλευρό των πρωταθλητών, που στο 89' και στο 91' έβαλαν δυο πολύ τυχερά γκολ -με κόντρες- με Μιλιβόγεβιτς και Φορτούνη (ειδικά το πρώτο δεν... υπάρχει) κι έτσι πήραν αυτή τη νίκη

Οι συνθέσεις

Λεβαδειακός (Μάντζιος): Τσιντώτας, Μιλιάζες, Ουόν, Τριποτσέρης, Στάθης, Νικολάου, Ρομέου, Γιακουμάκης, Μαχαίρας (46' Μουλόπουλος), Μίνγκας (67' Μάρκοβιτς), Μάντζιος.

Ολυμπιακός (Σίλβα): Ρομπέρτο, Ελαμπντελαουί, Ντα Κόστα, Σιόβας, Σαλίνο, Μιλιβόγεβιτς, Καμπιάσο (57' Σεμπά), Φορτούνης, Πάρντο (57' Ντομίνγκες), Ντουρμάζ (71' Ντοσεβί), Χάρα.

 
 
Προσαρμοσμένη αναζήτηση