«Καθάρισε» με Κρισάντους η ΑΕΚ, 1-0 τον Ατρόμητο

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 04 Οκτωβρίου 2015 23:17 «Καθάρισε» με Κρισάντους η ΑΕΚ, 1-0 τον Ατρόμητο

Η ΑΕΚ επικράτησε 1-0 του Ατρόμητου στο ΟΑΚΑ, σε παιχνίδι για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League. Ο Μακόλεϊ Κρισάντους σκόραρε στο 82ο λεπτό και χάρισε τη νίκη στην Ένωση.

Η ΑΕΚ μπήκε δυναμικά στο ματς και έχασε ευκαιρία να προηγηθεί στο πρώτο λεπτό, όταν ο Βάργκας δεν μπόρεσε να νικήσει τον Γκορμπούνοφ. Από εκεί και πέρα, η Ένωση είχε την πρωτοβουλία, αλλά δεν μπόρεσε να απειλήσει πολλές φορές την εστία των Περιστεριωτών.

Ο Μάνταλος στο 30’ έκανε το σουτ έξω από την περιοχή και τράνταξε το δοκάρι του Ατρόμητου, ενώ τέσσερα λεπτά μετά από την κεφαλιά του Τζανετόπουλου κατέληξε κόρνερ, αφού άλλαξε πορεία στο σώμα του Λαζαρίδη. Για τον Ατρόμητο ο Ουσέρο στο 36’ δοκίμασε τα αντανακλαστικά του Μπαρόχα, όμως μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους το 0-0 δεν άλλαξε.

Η ΑΕΚ φαινόταν εγκλωβισμένη στο δεύτερο ημίχρονο, ωστόσο ο Δέλλας στο 79' έριξε στο γήπεδο τον Κρισάντους και δικαιώθηκε. Ο Νιγηριανός εκμεταλλεύτηκε το φάουλ του Γκάλο στο 82' και σκόραρε διαμορφώνοντας το τελικό σκορ. Πέντε λεπτά μετά ο ίδιος παίκτης θα μπορούσε να σκοράρει εκ νέου, όμως το πλασέ του πέρασε άουτ.

Ο Ατρόμητος άγγιξε την ισοφάριση στις καθυστερήσεις, όταν ο Μπάλας έκανε την κεφαλιά και έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι!

ΑΕΚ (Τραϊανός Δέλλας): Μπαρόχα, Ντίντακ, Τζανετόπουλος, Λαμπρόπουλος, Γκάλο, Γιόχανσον, Μάνταλος, Μπαρμπόσα (88' Κορδέρο), Βάργκας (79' Κρισάντους), Πλατέλλας (60' Μπουονανότε), Αραβίδης.

Ατρόμητος (Μιχάλης Γρηγορίου): Γκορμπούνοφ, Κιβρακίδης, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Κοντοές, Γοδόι (84' Λε Ταλέκ), Ουσέρο (69' Μπάλλας), Πίτου Γκαρσία, Ούμπιντες, Ναπολεόνι, Μαρσελίνιο (79' Μπρίτο).

zougla.gr

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση