Χωρίς τον Μανωλά η Εθνική

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 05 Οκτωβρίου 2015 18:54 Χωρίς τον Μανωλά η Εθνική

Ο Κώστας Μανωλάς χάνει τα δυο ματς της Εθνικής κόντρα στη Βόρεια Ιρλανδία (8/10) και την Ουγγαρία (11/10) για τα προκριματικά του EURO 2016.

Ο νεαρός άσος της Ρόμα αντιμετωπίζει πρόβλημα στα πλευρά όπως έδειξαν τα αποτελέσματα της μαγνητικής που υποβλήθηκε.

Οι αναμετρήσεις άλλωστε του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος είναι διαδικαστικού χαρακτήρα καθώς έχουμε αποκλειστεί και μαθηματικά έτσι ο προπονητής Κώστας Τσάνας δεν το σκέφτηκε και πολύ και άφησε εκτός του Έλληνα αμυντικό.

Παράλληλα ο Κώστας Φορτούνης δεν προπονήθηκε σήμερα, καθώς εχθές αγωνίστηκε στην Τούμπα.

Υπενθυμίζεται πως ο τραυματίας, Κυριάκος Παπαδόπουλος αντικαταστήθηκε από τον Άνταμ Τζανετόπουλο ενώ η θέση του Μανωλά δεν θα καλυφτεί από κάποιον, από ότι γνωστοποίησε ο ομοσπονδιακός τεχνικός.

Τέλος ενημερωτικά υπογραμμίζεται πως η προπόνηση της Εθνικής για τον αγώνα με την Βόρεια Ιρλανδία είναι προγραμματισμένη για σήμερα (5/10) στις 18:30 στο προπονητικό κέντρο του Αγίου Κοσμά, ενώ η αποστολή μεταβαίνει στο Μπέλφαστ την Τρίτη (6/10) στις 15:30.

Αναλυτικά η αποστολή: Ορέστης Καρνέζης, Στέφανος Καπίνο, Μάρκος Βελλίδης, Λουκάς Βύντρα, Βασίλης Τοροσίδης, Στέλιος Κίτσιου, Άνταμ Τζανετόπουλος, Σωκράτης Παπασταθόπουλος, Βαγγέλης Μόρας, Χοσέ Χολέμπας, Κώστας Σταφυλλίδης, Αλέξανδρος Τζιόλης, Ανδρέας Σάμαρης, Παναγιώτης Ταχτσίδης, Δημήτρης Πέλκας, Παναγιώτης Κονέ, Πέτρος Μάνταλος, Κώστας Φορτούνης, Στέφανος Αθανασιάδης, Κώστας Μήτρογλου, Νίκος Καρέλης, Χρήστος Αραβίδης.

zougla

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση