Ο Ρομπέρτο εξηγεί σε ποια περίπτωση θα φύγει από τον Ολυμπιακό

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 05 Οκτωβρίου 2015 19:52 Ο Ρομπέρτο εξηγεί σε ποια περίπτωση θα φύγει από τον Ολυμπιακό
Ο Ρομπέρτο έδωσε συγχαρητήρια στους οπαδούς του ΠΑΟΚ και δήλωσε ότι δεν φοβήθηκε καμία στιγμή στον αγώνα. Είπε ότι ο Ολυμπιακός είναι υποχρεωμένος να πάρει βαθμούς με την Ντίναμο Ζάγκρεμπ και μίλησε για τον Μάρκο Σίλβα και τον Κώστα Φορτούνη.
 
Επίσης, μίλησε για το μέλλον του και αναφέρθηκε στον δυσκολότερο αντίπαλό του.
 
Η συνέντευξή του στο Sport24 Radio 103,3
 
Πώς είδε το ματς με τον ΠΑΟΚ: "Δύσκολο παιχνίδι, με καταστάσεις δύσκολες, αλλά εμείς σταθήκαμε στο ύψος μας και πήραμε τη νίκη".
 
Αν έχει ξαναδεί τόσο φορμαρισμένο τον Ολυμπιακό: "Έχουμε κάνει πολύ καλή αρχή. Και με τη νίκη επί της Άρσεναλ. Δεν θα έχει όμως κανένα νόημα, αν δεν διατηρήσουμε το ρυθμό μας μέχρι το τέλος της σεζόν".
 
Τόσο δύσκολο πενθήμερο και διαχείριση με Άρσεναλ και ΠΑΟΚ: "Ήταν δύο δύσκολα παιχνίδια. Το Τσάμπιονς Λιγκ είναι το ανώτατο αγωνιστικό επίπεδο. Ανταπεξήλθαμε μια χαρά και τα πήγαμε καλά και εκεί ως τώρα και στο πρωτάθλημα".
 
Αν φοβήθηκε καθόλου στο ματς με τον ΠΑΟΚ: "Δεν φοβήθηκα σε κανένα σημείο. Ήταν 100% μία ποδοσφαιρική ατμόσφαιρα και συγχαρητήρια στους οπαδούς του ΠΑΟΚ για την συμπεριφορά τους. Ήμασταν ανώτεροι σε όλη την διάρκεια του αγώνα, ο ΠΑΟΚ έκανε ευκαιρίες, όμως εμείς ήδη είχαμε καταφέρει να προηγηθούμε".
 
Αγωνιστικά αν φοβήθηκε: "Νιώσαμε ανώτεροι από την αρχή του ματς, οπότε δεν αισθάνθηκα κάποιο φόβο".
 
Αν τους είπε κάτι ο Σίλβα: "Όχι, όταν παίζουμε τέτοια ματς, υπάρχει η μέγιστη συγκέντρωση. Προετοιμαστήκαμε όσο καλύτερα γινόταν γι' αυτό το παιχνίδι".
 
Αν θεωρεί ότι είναι σε τόσο καλό δρόμο η ομάδα του, βλέποντας και τους ευρωπαϊκούς του αντιπάλους που νίκησαν εύκολα στα ντέρμπι των πρωταθλημάτων τους (Μπάγερν - Ντόρτμουντ 5-1 και Άρσεναλ - Μ. Γιουνάιτεντ 3-0): "Δείχνουμε ότι μπορούμε να διατηρήσουμε τον αγωνιστικό μας ρυθμό. Δείξαμε ότι μπορούμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό απέναντι σε τέτοιες ομάδες, έστω και αν νίκησαν εύκολα στα δικά τους μεγάλα παιχνίδια".
 
Για το ταβάνι της ομάδας και τα ματς με Ντίναμο Ζάγκρεμπ: "Είναι δυο σημαντικά ματς με Ντίναμο Ζάγκρεμπ. "Είμαστε υποχρεωμένοι να πάρουμε βαθμούς σε αυτά τα δυο παιχνίδια και θα κρίνουν και τους ευρωπαϊκούς μας στόχους. Εμείς Θέλουμε να περάσουμε στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ".
 
Για το αν περίμενε τέτοια αγάπη από τους φίλους της ομάδας, όταν ερχόταν στην Ελλάδα: "Πάντα όταν πηγαίνω κάπου, ελπίζω να πηγαίνουν κόλα καλά. Όλοι οι φίλαθλοι, όχι μόνο αυτοί του Ολυμπιακού, μου φέρονται καλά, σε όποιο γήπεδο και αν πηγαίνω και τους ευχαριστώ γι' αυτό".
 
Για το μέλλον του και πως το βλέπει: "Θέλω να είμαι ειλικρινής απέναντι στον πρόεδρο και την διοίκηση που μου έχουν φερθεί τόσο καλά. Ξέρουν ότι είμαι καλά εδώ και θα μείνω όσο με θέλουν. Θα φύγω μόνο όταν έχει μία πρόταση πολύ πολύ μοναδική και θα φύγω μόνο αν αυτή η πρόταση συμφέρει τον Ολυμπιακό και σε συνεννόηση με τον Ολυμπιακό".
 
Τι έχει αλλάξει στον Ολυμπιακό ο Σίλβα: "Εχει φέρει ένα νέο πνεύμα. Έχει προπονήσει σε πολύ υψηλό επίπεδο με την Σπόρτινγκ Λισσαβώνας. Του πηγαίνουν όλα καλά ως τώρα και έχει την στήριξη όλων εδώ".
 
Η γνώμη του για τον Φορτούνη: "Είναι σε ένα πάρα πολύ καλό επίπεδο. Κάνει καλή χρονιά. Ίσως έχει την ωριμότητα που του έλειπε. Είναι πολύ σημαντικός παίκτης για την ομάδα. Έχει την ποδοσφαιρική ωριμότητα που του έλειπε".
 
Η καλύτερή του απόκρουση στην Ελλάδα: "Με την Μπενφίκα ήταν η καλύτερη εμφάνισή μου και εκεί έκανα τις καλύτερες αποκρούσεις. Είναι και η πρώην ομάδα μου και είχε ιδιαίτερη σημασία αυτό το ματς".
 
Ποιος είναι ο δυσκολότερος αντίπαλος στην καριέρα του: "Ο Λιονέλ Μέσι ο δυσκολότερος αντίπαλος, δεν υπάρχει αμφιβολία".
 
Για τα κίνητρα σε μια ομάδα που παίρνει κάθε χρόνο το πρωτάθλημα: "Το κίνητρο ότι φοράμε την φανέλα του Ολυμπιακού. Έχω πει πως είμαστε προνομιούχοι οι παίκτες που φοράμε τη φανέλα με το σήμα του Ολυμπιακού. Το καλύτερο κίνητρο για όλους εμας".
 
Για το ποια ομάδα θα πάρει το Τσάμπιονς Λιγκ: "Επειδή την είδαμε πρόσφατα και παίζει τέλεια, θα μπορούσε να είναι η Μπάγερν Μονάχου".
 
 
 
 
Προσαρμοσμένη αναζήτηση