Η Τότεναμ "κυνηγάει" ασταμάτητα τον Φορτούνη! Θέλει να τον "δέσει" ο Ολυμπιακός

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 06 Οκτωβρίου 2015 11:05 Η Τότεναμ "κυνηγάει" ασταμάτητα τον Φορτούνη! Θέλει να τον "δέσει" ο Ολυμπιακός

Ο Κώστας Φορτούνης είναι στα... επείγοντα της λίστας των προτεραιοτήτων του Ολυμπιακού, μετά τις εξαιρετικές του εμφανίσεις και όχι άδικα η Τότεναμ δηλώνει εντυπωσιασμένη από το νέο "ερυθρόλευκο αστέρι" και μετά το ματς των Πειραιωτών στην Αρσεναλ έστειλε άνθρωπό της και στην Τούμπα για να τον δει από κοντά.

Ο σκάουτερ της Τότεναμ, Πίτερ Κουκ αναμένεται να βρεθεί και στο Μπέλφαστ για να δει τον Φορτούνη και με τη "γαλανόλευκη".

Στην Τούμπα έδωσε το "παρών" και ο μάνατζερ του νεαρού μέσου, Πολ Κουτσολιάκος, και σύμφωνα με πληροφορίες συναντήθηκε με τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Γιάννη Βρέντζο. Η συνάντηση των δύο ανδρών κράτησε περισσότερο από δέκα λεπτά και μίλησαν για την ικανοποίηση του παίκτη και για τον ρόλο του στον Ολυμπιακό. Θεωρείται πιθανό οι «ερυθρόλευκοι» να του ζητήσουν να υπογράψει νέο συμβόλαιο με καλύτερες οικονομικές απολαβές κι ίσως μια μεγάλη ρήτρα. Το συμβόλαιο του Φορτούνη με τους Πειραιώτες λήγει το 2018.

NewsIt

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση