Χολέμπας: Δεν πέταξα τη φανέλα μου στο γήπεδο

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 09 Οκτωβρίου 2015 16:14 Χολέμπας: Δεν πέταξα τη φανέλα μου στο γήπεδο
«Δεν ήθελα να προσβάλω κανέναν, θα ήμουν ο τελευταίος που θα το έκανα αυτό. Πάντα δίνω όλες τις δυνάμεις μου για την Εθνική ομάδα» δηλώνει ο αριστερός μπακ
 
Ο Χοσέ Χολέμπας έφερε βαρέως τη νέα ήττα της Εθνικής ομάδας από την Βόρειο Ιρλανδία που προστέθηκε στην αλυσίδα των αποκαρδιωτικών εμφανίσεων του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

Ο μπακ της Γουότφορντ αδυνατώντας να πιστέψει πως η «γαλανόλευκη» παραμένει δίχως νίκη στο πλαίσιο του 6ου ομίλου αποχώρησε εμφανώς εκνευρισμένος από τον αγωνιστικό χώρο του «Γουίντσορ Παρκ».

Η απογοήτευση του ήταν τέτοια που μη έχοντας καλή διάθεση κατευθύνθηκε άμεσα για τα αποδυτήρια αφήνοντας τους συμπαίκτες του να χαιρετήσουν τους Έλληνες οπαδούς.

Ο Χολέμπας όπως διευκρινίζει στο gazzetta.gr δεν είχε πρόθεση να προσβάλει κάποιον, αλλά δεν κρύβει την πικρία του για την κακή πορεία της Εθνικής ομάδας. 

Παράλληλα διαψεύδει πως πέταξε την φανέλα του.

«Πρώτον, θα ήθελα να πω, πως δεν πέταξα την φανέλα μου δεν είναι αλήθεια αυτό. Δεύτερον, είμαι απίστευτα εκνευρισμένος με αυτή την κατάσταση. Δεν ήθελα να προσβάλω κανέναν, θα ήμουν ο τελευταίος που θα το έκανα αυτό. Πάντα δίνω όλες τις δυνάμεις μου για την Εθνική ομάδα.
 
Όλοι θα πρέπει να αναλογιστούμε την ευθύνες μας. Όσοι αγωνιζόμαστε σε αυτή την ομάδα. Είναι κρίμα να μένουμε εκτός Euro από αυτούς τους αντιπάλους. Είμαι πολύ στενοχωρημένος που φτάσαμε σε αυτό το σημείο», τόνισε χαρακτηριστικά ο Χοσέ Χολέμπας.  

 
 
Προσαρμοσμένη αναζήτηση