Ρανιέρι: "Λάθος που πήγα στην Ελλάδα"

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 27 Νοεμβρίου 2015 16:43 Ρανιέρι: "Λάθος που πήγα στην Ελλάδα"

Λανθασμένη χαρακτήρισε την επιλογή του να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Ελλάδας ο πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός, Κλαούντιο Ρανιέρι.

Ο Ιταλός προπονητής μίλησε ακόμα στην ιταλική "Corriere Della Sera" για την τρομερή πορεία της Λέστερ στο αγγλικό πρωτάθλημα.

"Ο σκεπτικισμός είναι κομμάτι του κόσμου του ποδοσφαίρου που σε κρίνει επιφανειακά. Έκανα λάθος που αποδέχτηκα την πρόταση της Ελλάδας, όμως έκανα μόλις 14 προπονήσεις και με απέλυσαν μετά την ήττα από τα Νησιά Φερόε και μόλις 4 αγώνες. Στη Λέστερ απέδειξα ότι δεν ήμουν τελειωμένος", τόνισε ο Ρανιέρι.

"Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό. Εάν χάσουμε δεν θα συμβεί κάτι και σε αυτό το ματς πηγαίνουμε χαλαροί και αυτό είναι πλεονέκτημα. Αυτό που σκεφτόμαστε είναι να φτάσουμε στους 40 πόντους που θα μας εξασφαλίσουν τη σωτηρία, με το που θα το πετύχουμε αυτό μπορούμε να αλλάξουμε στόχο και να σκοπεύσουμε πιο ψηλά", πρόσθεσε για τη Λέστερ.

Όσον αφορά την πιο μεγάλη διαφορά μεταξύ της Premier League και της Serie A, ο Ρανιέρι δήλωσε κατηγορηματικά: "Τα λεφτά. Στην Αγγλία υπάρχουν περισσότερα χρήματα απ'ότι στην Ιταλία. Τα χρήματα φέρνουν τους καλύτερους παίκτες και άλλα χρήματα. Επιπλέον, οταν εδώ μιλούν για σχέδιο ξέρουν τι λένε, εμείς στην Ιταλία απολύουμε τους προπονητές. Το αγγλικό ποδόσφαιρο είναι πολύ όμορφο ενώ στην Ιταλία υπάρχει περισσότερο τακτική".

newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση