Πρώτη... ανάσα ο Πανθρακικός! Έμπλεξε για τα καλά ο Ατρόμητος

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 28 Νοεμβρίου 2015 20:20 Πρώτη... ανάσα ο Πανθρακικός! Έμπλεξε για τα καλά ο Ατρόμητος

Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα μετά από 12 αγωνιστικές κατάφερε να πάρει ο Πανθρακικός, που επικράτησε στο Περιστέρι του Ατρόμητου με 2-1. Στους 9 βαθμούς και στην τρίτη θέση πριν το τέλος παρέμειναν οι “κυανόλευκοι”, με τους Ακρίτες να πλησιάζουν στο -2.

Ο Ατρόμητος μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι, όντας αποφασισμένος να πανηγυρίσει την πρώτη εντός έδρας νίκη του στο πρωτάθλημα. Οι Περιστεριώτες έχασαν δύο ευκαιρίες (σουτ των Μπρίτο και Γοδόι) μέχρι το 10', με τη συνέχεια, όμως, να μην είναι ανάλογη. Ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, ο Πανθρακικός ισορρόπησε το παιχνίδι και σταδιακά άρχισε να παίρνει τον έλεγχο του αγώνα, δημιουργώντας τις πρώτες τελικές του προσπάθειες.

Στο 40', ο Γκορμπούνοφ απέκρουσε με τα ακροδάχτυλα σουτ του Χαβίτο, ενώ στο 41' ο Μελίσσης άνοιξε στο σκορ με κοντινή προβολή, έπειτα από σουτ του Ποτουρίδη. Με την έναρξη της επανάληψης ο Ατρόμητος ανέβασε την απόδοση του, πίεσε ψηλά και κέρδισε μέτρα προς την περιοχή των φιλοξενούμενων. Η υπεροχή αυτή των Περιστεριωτών όμως δεν μετουσιώθηκε σε ευκαιρίες, αφού οι παίκτες του Δέλλα έδειξαν μεγάλη δυσκολία στη δημιουργία φάσεων κόντρα στην πολύ καλή αμυντική λειτουργία των φιλοξενούμενων.

Οι “κυανόλευκοι” όμως κατάφεραν να φέρουν το ματς στα ίσα από “στημένη” φάση. Στο 78' ο Ναπολεόνι ανέλαβε την εκτέλεση ενός φάουλ κι έστειλε την μπάλα στο δεξί “γ” του Πανθρακικού. Η... χαρά της ομάδας του Δέλλα όμως δεν κράτησε πολύ, αφού στο στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Ντιγκινί έφυγε στην αντεπίθεση, πέρασε τον Γκορμπούνοφ και έδωσε έτοιμο γκολ στον Ηλιάδης, που έκανε το 1-2. Οι γηπεδούχοι έκαναν την ύστατη προσπάθεια στα τελευταία λεπτά, για να πάρουν το βαθμό, αλλά οι προσπάθειες τους (τόσο του Κούρου στο 87', όσο και του Μαρσελίνιο στο 88') δεν... κούνησαν τελικά τα δίχτυα.

newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση