Άψογος ο Πανιώνιος! “Καθάρισε” με Ανσαριφάρντ τον ΠΑΣ

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 28 Νοεμβρίου 2015 20:22 Άψογος ο Πανιώνιος! “Καθάρισε” με Ανσαριφάρντ τον ΠΑΣ

Με πρωταγωνιστή και σκόρερ τον Ανσαριφάρντ, ο Πανιώνιος νίκησε με ευκολία τον ακίνδυνο ΠΑΣ Γιάννινα με 2-0 στη Νέα Σμύρνη και θα συνεχίζει να βρίσκεται στην πρώτη πεντάδα της Superleague και μετά την ολοκλήρωση της 12ης “στροφής” της.

Ο Πανιώνιος μπήκε πιο δυνατά στην αναμέτρηση, προσπαθώντας να ελέγξει την κυκλοφορία της μπάλας -με αρκετές πάσες- και ευτύχησε να ανοίξει πολύ νωρίς το σκορ. Μόλις στο 5' ο Μασούρας έκανε το γύρισμα από αριστερά, ο Βελλίδης αντέδρασε λανθασμένα και... έστρωσε την μπάλα στον Ανσαριφάρντ, που από κοντά δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 1-0.

Ο ρυθμός στη συνέχεια έπεσε, με τον ΠΑΣ να προσπαθεί να ανεβάσει... στροφές με τον Τσάβες, αλλά να μην μπορεί να απειλήσει. Αντίθετα, οι “κυανέρυθροι” έδειξαν να ξέρουν τι ψάχνουν εντός αγωνιστικού χώρου κι έφτασαν στο 2-0, με τον Ανσαριφάρντ να σημειώνει το 4ο του τέρμα στο πρωτάθλημα στο 21' και δεύτερο στο παιχνίδι.

Γενικά, ο Ιρανός επιθετικός, μαζί με τους Μπακασέτα, Μασούρα και Μπουμάλ δεν βρήκαν μεγάλη αντίσταση από την άμυνα των φιλοξενούμενων στο 45λεπτο. Πάντως, οι Γιαννιώτες ισορρόπησαν το παιχνίδι στα τελευταία λεπτά, απείλησαν δυο φορές την εστία του Διούδη, χωρίς όμως να την παραβιάσουν.

Οι παίκτες του ΠΑΣ βρέθηκαν σε κακή ημέρα, κάτι που φάνηκε και στην επανάληψη, αφού δεν μπόρεσαν να περιορίσουν τις προσπάθειες των Νεοσμυρνιωτών. Μάλιστα, ο Βελλίδης ήταν αυτός που στο 61' είπε διπλό “όχι” στους Μπακασέτα και Μπουμάλ για το 3-0. Το παιχνίδι κύλησε σε αυτό το ρυθμό, με τον πανιώνιο να βάζει τρεις ακόμα βαθμούς στο... σακούλι του.

newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση