Ανακοίνωσε την υπογραφή με Ευρωλίγκα ο Παναθηναϊκός

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 30 Νοεμβρίου 2015 13:37 Ανακοίνωσε την υπογραφή με Ευρωλίγκα ο Παναθηναϊκός
Την υπογραφή του δεκαετούς συμβολαίου με την Ευρωλίγκα «κατόπιν αναλυτικής εξέτασης όλων των όρων της σύμβασης και με δεδομένη την έλλειψη πρότασης για άλλη διοργάνωση», ανακοίνωσε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός. 
 
Ο Παναθηναϊκός προστέθηκε τελευταίος στην παρέα των «11» που θα αποτελούν τη ραχοκοκαλιά της νέας Ευρωλίγκας. Οι «πράσινοι» είχαν εξ αρχής πρόταση για δεκαετές συμβόλαιο, αλλά αρχικά είχαν ενστάσεις που όμως εξαλείφθηκαν μετά τη μελέτη της προτεινόμενης σύμβασης.

Την… ενδεκάδα της Ευρωλίγκας συνθέτουν Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, Εφές, ΤΣΣΚΑ, Αρμάνι, Μπαρτσελόνα, Φενέρμπαχτσε, Λαμποράλ Κούτσα, Μακάμπι, Ρεάλ και Ζαλγκίρις. 

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ: 

«Μετά την πάροδο 20 ημερών, οι εκπρόσωποι της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, κ.κ. Μάνος Παπαδόπουλος και Παναγιώτης Μπαλτάκος βρέθηκαν στη Βαρκελώνη προκειμένου να μελετήσουν όλες τις λεπτομέρειες που αφορούν στην προτεινόμενη 10ετή σύμβαση από πλευράς της Ευρωλίγκας. 

Κατόπιν αναλυτικής εξέτασης όλων των όρων της σύμβασης και με δεδομένη την έλλειψη πρότασης για άλλη διοργάνωση, οι εκπρόσωποι της ΚΑΕ Παναθηναϊκός αποφάσισαν να αποδεχτούν και να υπογράψουν το συμβόλαιο 10ετούς διάρκειας με την Ευρωλίγκα». 
 
sport-fm.gr 
Προσαρμοσμένη αναζήτηση