Ανατριχίλα! "Αποχαιρέτησαν" με μια συγκινητική χάκα τον θρυλικό Λόμου (VIDEO)

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 30 Νοεμβρίου 2015 13:52 Ανατριχίλα! "Αποχαιρέτησαν" με μια συγκινητική χάκα τον θρυλικό Λόμου (VIDEO)

Ο Νεοζηλανδός αστέρας του παγκόσμιου ράγκμπυ, Τζόνα Λομου, έχασε πριν από μερικές ημέρες τη μάχη για τη ζωή του -μόλις σε ηλικία 40 ετών- μετά από χρόνια ασθένεια που προσέβαλε τα νεφρά του.

Ο Τζόνα Λόμου θεωρήθηκε ο αθλητής που άλλαξε το ρου της ιστορίας για το ράγκμπυ. Ο Νεοζηλανδός, διαγνώστηκε με σοβαρό πρόβλημα στα νεφρά, το 1995 και αναγκάστηκε ν' αποσυρθεί από την ενεργό δράση, το 2002.

Δύο χρόνια αργότερα έκανε την πρώτη μεταμόσχευση νεφρού και προσπάθησε να ξαναμπεί σε αγωνιστικούς ρυθμούς, συνεχίζοντας την καριέρα του σε Ουαλία και Γαλλία, ωστόσο, αντιλήφθηκε γρήγορα ότι ο οργανισμός του δεν ανταποκρινόταν όπως θα ήθελε...

Αποσύρθηκε οριστικά πλέον το 2006, και από το 2011, όταν και πλέον σταμάτησε να τον βοηθάει το μόσχευμα, άρχισε η κατάσταση της υγείας του να επιδεινώνεται πλέον μέρα με τη μέρα... Ο Λόμου, που “έφυγε” απ' τη ζωή το πρωί της Τρίτης (18/11) συμπλήρωσε 63 συμμετοχές με τους “All Blacks” και έγινε ο πρώτος παγκοσμίου φήμης, Νεοζηλανδός αθλητής του ράγκμπι.

Τα αγαπημένα του πρόσωπα, οικογένεια, φίλοι και συμπαίκτες αποφάσισαν να τον αποχαιρετήσουν όπως έπρεπε: πάνω στο χορτάρι, χορεύοντας την πιο συγκινητική χάκα που έχουμε δει ποτέ!

newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση