Ανάσα για ΠΑΟΚ και Τούντορ! Τριάρα... στη Μυτιλήνη

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 30 Νοεμβρίου 2015 21:43 Ανάσα για ΠΑΟΚ και Τούντορ! Τριάρα... στη Μυτιλήνη

Η Καλλονή έβαλε δύσκολα στον ΠΑΟΚ, αλλά ο "Δικέφαλος του Βορρά" δεν... μάσησε. Η ομάδα του Ιγκόρ Τούντορ πέρασε από τη Μυτιλήνη, επικρατώντας των νησιωτών με 3-1, χάρη σε δύο γκολ στα τελευταία 20 λεπτά του αγώνα.

Οι Θεσσαλονικείς επέστρεψαν στις νίκες, έπειτα από τρία σερί ανεπιτυχή αποτελέσματα και πήραν βαθιά βαθμολογική ανάσα. Ανάσα και για τον Ιγκόρ Τούντορ, ο οποίος είχε αμφισβητηθεί έντονα τον τελευταίο καιρό.

Ο αγώνας:

Ο ΠΑΟΚ μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι, αποφασισμένος να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα. Η ομάδα του Ιγκόρ Τούντορ ευτύχησε να προηγηθεί μόλις στο 7ο λεπτό, με τον Αθανασιάδη να νικάει με κοντινή προβολή τον Δαύκου και να ξεσπάει σε έντονους πανηγυρισμούς, παρέα με τον Κροάτη τεχνικό.

Οι Θεσσαλονικείς ήταν οι απόλυτοι κυρίαρχοι του παιχνιδιού μέχρι και το 25ο λεπτό. Από κει και μετά, η Καλλονή ανέβασε στροφές και σταδιακά πήρε τον έλεγχο του αγώνα, απειλώντας με μακρινά σουτ τον Γλύκο. Στο 41', οι γηπεδούχοι έφεραν το παιχνίδι στα ίσια. Ο Μπαργκάν ανατράπηκε στην περιοχή από τον Σκόνδρα, κερδίζοντας το πέναλτι. Ο Μανούσος ήταν εύστοχος από την άσπρη βούλα και έκανε το 1-1.

Με τη ψυχολογία στα ύψη, η Καλλονή πίεσε ακόμα περισσότερο τον ΠΑΟΚ, ώστε να πάρει το προβάδισμα. Στο 58', οι νησιώτες έχασαν τεράστια διπλή ευκαιρία. Ο Αθανασιάδης έδιωξε κεφαλιά του Καλτσά, ενώ ο Τζιόλης απομάκρυνε πάνω στη γραμμή σουτ του Ατζέτζο.

Κόντρα στη ροή του αγώνα, ο ΠΑΟΚ πήρε τα ηνία της αναμέτρησης. Στο 76', ο Μακ έκανε όμορφη ενέργεια από τα αριστερά και έδωσε ασίστ πάρε-βάλε στον Αθανασιάδη, ο οποίος διπλασίασε από κοντά τα τέρματά του, αλλά και της ομάδας του. Οι Θεσσαλονικείς "κλείδωσαν" το διπλό στο 90', με τον Μυστακίδη να πλασάρει πανέμορφα τον Δαύκου και να "γράφει" το τελικό 3-1.

Καλλονή (Θαλής Θεοδωρίδης): Δαύκου, Τσαμπούρης, Αντέτζο, Αναστασιάδης, Γιορέντε (86' Χιντασέλι), Καλτσάς (89' Γιούκαρης), Κεϊτά, Μπαργκάν, Γεωργίου, Σάμπα (80' Μάρκοβιτς), Μανούσος.

ΠΑΟΚ (Ιγκόρ Τούντορ): Γλύκος, Τζαβέλλας, Μαλεζάς, Σκόνδρας, Κάτσε, Τζιόλης, Λέοβατς (59’ Μυστακίδης), Ροντρίγκες, Πέλκας, Μακ (80' Κωνσταντινίδης), Αθανασιάδης.

newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση