Σκόραρε ο Κυζερίδης! Το συγκινητικό "ευχαριστώ" (VIDEO)

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 14 Δεκεμβρίου 2015 18:23 Σκόραρε ο Κυζερίδης! Το συγκινητικό "ευχαριστώ" (VIDEO)

Ο Νίκος Κυζερίδης φόρεσε ξανά τη φανέλα του Άρη και σκόραρε μάλιστα στο φιλικό παιχνίδι που έγινε μεταξύ των παλαιμάχων των "κιτρινόμαυρων" και της ΑΕΛ, στο "Κλεάνθης Βικελίδης".

Αρκετές μεγάλες μορφές του ποδοσφαίρου βρέθηκαν στο γήπεδο του Άρη, προκειμένου να βρεθούν στο πλευρό του Κυζερίδη, ο οποίος δίνει την δυσκολότερη μάχη για τη ζωή του.

Εκείνος, με δάκρυα στα μάτια, ευχαρίστησε όλο τον κόσμο όταν βραβεύτηκε μετά το τέλος του αγώνα. Η κορυφαία στιγμή της αναμέτρησης ήταν όταν ο Κυζερίδης σκόραρε από την άσπρη βούλα.

"Ενα ευχαριστώ, είναι πολύ λίγο για όλους εσάς, που μπορώ να εκφράσω αυτή τη στιγμή. Θα σας πω κάτι, που το μοιράστηκα με την γυναίκα μου, χθες το βράδυ στο τηλέφωνο. Μετά από μία τέτοια καριέρα και μία οικογένεια όπως ο Αρης, δεν ζητάω τίποτε άλλο από τον Θεό. Τουλάχιστον αμα φύγω από αυτή τη ζωή, θα φύγω με την δική σας αγάπη", είπε ο Κυζερίδης.

Το παρών στο φιλικό μεταξύ άλλων έδωσαν οι Ντίνος Κούης, Νίκος Αναστόπουλος, Αγγελος Χαριστέας, Παναγιώτης Κατσιαρός, Τάσος Κυριάκος, Γιάννης Βένος, Γιώργος Ζήνδρος, Ανδρέας Σκέντζος.

newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση