Προδόθηκε και παραδόθηκε! Συντριβή του τραγικού Ολυμπιακού απ'την Ατλέτικο (VIDEOS)

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 27 Νοεμβρίου 2014 08:45 Προδόθηκε και παραδόθηκε! Συντριβή του τραγικού Ολυμπιακού απ'την Ατλέτικο (VIDEOS)

Σε μία από τις χειρότερες ευρωπαϊκές βραδιές του, ο Ολυμπιακός παραδόθηκε άνευ όρων στην Ατλέτικο γνωρίζοντας βαριά ήττα με 4-0. “Δώρα” από Ρομπέρτο και Μποτία τα δύο πρώτα γκολ, “δήμιος” ο Μάντζουκιτς που πέτυχε χατ τρικ! Η νίκη της Γιουβέντους στο Μάλμε υποχρεώνει τους “ερυθρόλευκους” να νικήσουν τους Σουηδούς στην τελευταία αγωνιστική και παράλληλα να χάσει η Βέκια Σινιόρα από την Ατλέτικο, προκειμένου να συνεχίσει η ελληνική ομάδα στους “16”.

Αν για τον Ολυμπιακό ήταν μια κακή βραδιά για την Ατλέτικο ήταν ιδανική. Οι Μαδριλένοι δεν άφησαν κανένα περιθώριο αντίδρασης στην ελληνική ομάδα. Εκμεταλεύτηκαν τα "δώρα" των "ερυθρόλευκων", έκαναν από νωρίς εύκολο το έργο τους και "σφράγισαν" εντυπωσιακά την πρόκρισή τους στους "16" της διοργάνωσης. Αντιθέτως, ο Ολυμπιακός πέρα από την αδράνεια στην αμυντική του γραμμή και τα εύκολα λάθη, δεν είχε σε κανένα σημείο του αγώνα τη δύναμη να αντιδράσει.Παραδόθηκε στις ορέξεις του αντιπάλου και μετά τη βαριά ήττα μπορεί να έχει μαθηματικές ελπίδες πρόκρισης, ωστόσο κινδυνεύει και με αποκλεισμό από την Ευρώπη.

Η Ατλέτικο Μ. έδειξε από το πρώτο λεπτό του αγώνα ότι δεν έχει καμία διάθεση να... τραβήξει ως το Τορίνο την πρόκρισή της στους “16” και να περιμένει την τελευταία αναμέτρησή της με τη Γιουβέντους στις 9 Δεκεμβρίου.

Επαιξε... δαιμονισμένα, πίεσε αφόρητα τον Ολυμπιακό κι άνοιξε το σκορ στο 9ο λεπτό της αναμέτρησης. Από τραγικό λάθος του Ισπανού τερματοφύλακα του Ολυμπιακού, Ρομπέρτο, ο οποίος "πούλησε" την μπάλα στον Χουάνφραν και αυτός δεν δυσκολεύτηκε να βγάλει ασίστ στον Ραούλ Γκαρθία που έστειλε από κοντά την μπάλα στην εστία των “ερυθρολεύκων”.

Οι “ροχιμπλάνκος” μετά το 1-0 δεν εγκατέλειψαν τη διάθεσή τους για γκολ και συνέχισαν να πιέζουν ασφυκτικά.

Το πρεσάρισμά τους οδήγησε σε πολλά λάθη τους Πειραιώτες. Ενα εξ' αυτών ήταν του Μποτία στο 38'... Η μπάλα πέρασε κάτω από τα πόδια του κι ο Μάντζουκιτς άρχισε να... διαλύει τον Ολυμπιακό. Από κοντά έκανε το 2-0 και στο δεύτερο ημίχρονο ολοκλήρωσε το χατ τρικ του και τη συντριβή της ομάδας του Μίτσελ.

Μέσα σε διάστημα τριών λεπτών ο 28χρονος Κροάτης επιθετικός πέτυχε άλλα δύο γκολ. Τόσο στο 62' όσο και στο 65' έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Ολυμπιακού με κεφαλιά.

Ο δήμιος των Πειραιωτών έφτασε τα πέντε γκολ στη φάση των ομίλων, καθάρισε την πρόκριση στους “16” για την Ατλέτικο Μαδρίτης κι αφού ολοκλήρωσε και με το παραπάνω το έργο του για τους Ισπανούς έγινε αλλαγή στο 69' κι αποθεώθηκε.

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου η Γιουβέντους νίκησε 2-0 τη Μάλμε στη Σουηδία.
Το πρώτο γκολ της Βέκια Σινιόρα πέτυχε ο Γιορέντε στο 49' και το δεύτερο ο Τέβες στο 88'. Συνεπώς, οι “ερυθρόλευκοι” χρειάζονται στις 9 Δεκεμβρίου, οπότε διεξάγεται η τελευταία αγωνιστική των ομίλων νίκη επί της Μάλμε και ήττα της Γιουβέντους για να συνεχίσουν στο Τσάμπιονς Λιγκ.
 

Η βαθμολογία

Ατλέτικο Μ. 12
Γιουβέντους 9
Ολυμπιακός 6
Μάλμε 3
 

Η τελευταία αγωνιστική, 9/12

Ολυμπιακός – Μάλμε
Γιουβέντους – Ατλέτικο Μαδρίτης.

newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση