Έπιασε τον τράγο από τα κέρατα - Απίστευτη διακοπή σε ποδοσφαιρικό αγώνα (Βίντεο)!

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 03 Δεκεμβρίου 2014 09:21 Έπιασε τον τράγο από τα κέρατα - Απίστευτη διακοπή σε ποδοσφαιρικό αγώνα (Βίντεο)!

Οι εικόνες που θα δείτε σημάδεψαν την ποδοσφαιρική αναμέτρηση με τους θεατές να καταγράφουν τα πάντα με τα κινητά τους τηλέφωνα...

Ένας τράγος μπήκε από ένα κενό της περίφραξης του αγωνιστικού χώρου κι άρχισε να… σουλατσάρει κοντά στο τέρμα, διακόπτοντας την αναμέτρηση. Στην αρχή ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων κι ένας συμπαίκτης του προσπάθησαν να τον απομακρύνουν, ενώ στη συνέχεια δύο αναπληρωματικοί τον οδήγησαν στα χωράφια.

Το συμπαθέστατο τετράποδο, όμως, ξαναμπήκε στον αγωνιστικό χώρο, έμπλεξε στα δίχτυα, έψαξε για νερό και γενικώς έδειχνε να απολαμβάνει την παρουσία του, ώσπου ένας φίλαθλος τον έπιασε από τα κέρατα και τον οδήγησε εκ νέου στην έξοδο.

Να σημειωθεί ότι το γήπεδο της Ελούντας έχει συνδεθεί με τέτοιους είδους ευτράπελα, αφού από τα πέριξ του έχει περάσει ένα κοπάδι πρόβατα εν ώρα αγώνα και έχει εισβάλλει ένα σκυλάκι που μπλόκαρε με… μπλονζόν ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων...

Πηγή: candianews.gr/newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση