Πολύτιμος βαθμός! “Όρθιος” ο Πανθρακικός στη Λιβαδειά

Ο Πανθρακικός πήρε έναν σπουδαίο βαθμό στην έδρα του Λεβαδειακού (1-1), με το γκολ του Ηλιάδη στο 87'. Ο Μάντζιος είχε ανοίξει το σκορ στο 54' με λανθασμένη υπόδειξη πέναλτι, ενώ στη φάση οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα παίκτες.

Το ξεκίνημα για τους γηπεδούχους ήταν δυναμικό. Έχοντας την πρωτοβουλία των κινήσεων και την κατοχή της μπάλας οι Βοιωτοί έφτασαν εύκολα στα καρέ του Αθανασιάδη, φτιάχνοντας κάποιες... μικροευκαιρίες. Η συνέχεια της αναμέτρησης όμως δεν ήταν ανάλογη. Ο ρυθμός έπεσε, ειδικά απ' τη στιγμή που ο Πανθρακικός έγινε πιο ανταγωνιστικός, ενώ στο 26' ο Μάντζιος σκόραρε, αλλά το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ (ούτε από το ριπλέι δεν φάνηκε ξεκάθαρα αν ήταν σωστή ή λάθος η υπόδειξη).

Η ευκαιρία του ημιχρόνου χάθηκε πάντως στο 31', με τον Αθανασιάδη να κάνει εντυπωσιακή απόκρουση στην κεφαλιά του Μπεν. Ο Έλληνας πορτιέρε είπε “όχι” τέσσερα λεπτά αργότερα, στο μονοκόμματο σουτ του Μερεμπασβίλι (είχε πολύ καλή παρουσία).

Η επανάληψη είχε πολύ καλύτερο ρυθμό, με τον Πανθρακικό να χάνει την πρώτη του ευκαιριά στο ματς στο 51 (!) με τον Χασομέρη και τον Λεβαδειακό να κερδίζει ανύπαρκτο πέναλτι στο επόμενο λεπτό. Ο Μπεν έπεσε εντός περιοχής από μαρκάρισμα του Τσιάρα (αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη) και ο Μάντζιος στο 54' έκανε το 1-0 για τους γηπεδούχους.

Ο Πανθρακικός πίεσε στη συνέχεια για την ισοφάριση. Η άμυνα των Βοιωτων... λάθεψε στο 82', αλλά ο Ίγκορ δεν μπόρεσε να περάσει τον Τσιντώτα. Έξι λεπτά αργότερα όμως ήρθε το τελικό 1-1, από τον Ηλιάδη.

newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση