Ευρωπαίος Πανιώνιος! Νίκησε και τον Παναιτωλικό

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 08 Φεβρουαρίου 2016 22:03 Ευρωπαίος Πανιώνιος! Νίκησε και τον Παναιτωλικό
Η ξέφρενη πορεία του Πανιωνίου στο φετινό πρωτάθλημα της Superleague δεν έχει τελειωμό. Η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη επικράτησε και του Παναιτωλικού με 2-0 στη Νέα Σμύρνη, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής, και έπιασε τον ΠΑΟΚ στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας, αφήνοντας πίσω του τον Αστέρα Τρίπολης.

Ο Πανιώνιος εδραιώθηκε στις θέσεις των πλέι οφ και έχει το κάθε δικαίωμα πλέον να ονειρεύεται την έξοδο του στην Ευρώπη. Από την πλευρά του, ο Παναιτωλικός γνώρισε τη δεύτερη σερί ήττα του από τον Ιστορικό και παρέμεινε στην έβδομη θέση της βαθμολογίας.

Ο αγώνας:

Το πρώτο ημίχρονο περιελάμβανε δύο μεγάλες φάσεις για τις δύο ομάδες. Ο Παναιτωλικός έχασε ασύλληπτη ευκαιρία να προηγηθεί στο 15΄, αλλά ο Μαρκόφσκι απέτυχε να στείλει τη μπάλα στην κενή εστία του Διούδη, αστοχώντας από το μισό μέτρο. Από την πλευρά του, ο Πανιώνιος έχασε τη δική του μεγάλη ευκαιρία στο 37', με τον Κυριακίδη να αποκρούει το πλασέ του Μπακασέτα από το ύψος της περιοχής.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, ο Παναιτωλικός έμεινε με 10 παίκτες, λόγω αποβολής του Ρουσκουγιέδα με δεύτερη κίτρινη κάρτα, και εξαφανίστηκε μοιράια από τον αγωνιστικό χώρο. Ο Πανιώνιος εκμεταλλεύτηκε το αριθμητικό του πλεονέκτημα, προηγήθηκε με 1-0 στο 64' με ωραίο πλασέ του Ανσαριφάντ, ενώ "καθάρισε" την υπόθεση νίκη στο 70', με τον Καραμάνο να κάνει το 2-0 με κεφαλιά, έπειτα από σέντρα του Τασουλή.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Διούδης – Βλάχος, Κόρμπος, Οικονόμου, Τασουλής – Σιώπης, Τζανδάρης – Μασούρας, Μπακασέτας, Μπαργκάν (60’ Ανσαριφάρντ) – Καραμάνος.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Γιάννης Μαντζουράκης): Κυριακίδης – Μύγας, Κούσας, Μάκος, Κέβιν – Μάρκος Πάουλο, Ρουσκουγιέδα – Ουάρντα, Κλέσιο, Κάπελ – Μαρκόβσκι

newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση