Συγχαρητήρια Μαρινάκη στον Αναστασιάδη

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 03 Δεκεμβρίου 2014 23:10 Συγχαρητήρια Μαρινάκη στον Αναστασιάδη

Για την εκτός έδρας νίκη με 2-1 - Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός πήγε στα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ και έδωσε συγχαρητήρια στον Έλληνα τεχνικό, ο οποίος ευχήθηκε καλή επιτυχία στους «ερυθρόλευκους» για τη Μάλμε

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού απέδωσε τα εύσημα στον προπονητή του ΠΑΟΚ για τη νίκη που πήρε μέσα στο Φάληρο. Μετά τη λήξη της αναμέτρησης, που βρήκε το «δικέφαλο» νικητή με 1-2, ο Βαγγέλης Μαρινάκης κατέβηκε στα αποδυτήρια και συνάντησε τον Άγγελο Αναστασιάδη.

Ο ισχυρός άνδρας των «ερυθρολεύκων» έδωσε συγχαρητήρια στον Έλληνα τεχνικό για τη νίκη της ομάδας του και εκείνος του ευχήθηκε ο Ολυμπιακός να νικήσει τη Μάλμε και να συνεχίσει στην Ευρώπη.

Στα τελειώματα των φάσεων και στην αμυντική λειτουργία του Ολυμπιακού στάθηκε ο Μίτσελ στις πρώτες του δηλώσεις στην κάμερα της Nova. 

Ο τεχνικός των Πειραιωτών τόνισε πως δυσκολεύτηκε πολύ η ομάδα του σε αυτούς τους τομείς, ώστε να μην είναι κυρίαρχη στον αγωνιστικό χώρο. «Σήμερα δυσκολευτήκαμε πολύ να κυριαρχήσουμε στην επίθεση στα τελειώματα των φάσεων και στην αμυντική μας λειτουργία», ήταν τα λόγια του

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ Άγγελος Αναστασιάδης ήταν λιγομίλητος αμέσως μετά το τέλος του ντέρμπι και αφού αρχικά έκανε λόγο για μεγάλη νίκη, στην συνέχεια έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του. Συγκεκριμένα ο έμπειρος προπονητής επισήμανε: «Μεγάλη νίκη και συγχαρητήρια στα παιδιά». 

Ο Γιάννης Μανιάτης υποστήριξε ότι «ο ΠΑΟΚ έκλεψε το παιχνίδι». «Εμείς προσπαθούσαμε από το πρώτο λεπτό να πιέσουμε. Είχαμε κατοχή, αλλά ο ΠΑΟΚ σε δύο αντεπιθέσεις σκόραρε. Δεν ήμασταν όσο έξυπνοι έπρεπε για να προσέξουμε την άμυνά μας. Το δεύτερο γκολ που τρώμε ειδικά, είναι χαζό γκολ. Μπήκαμε δυνατά, αλλά δεν καταφέραμε να σκοράρουμε και αυτό μας δυσκόλεψε» σημείωσε ο αρχηγός των Πειραιωτών.

Κληθείς να σχολιάσει τη διαφορά των 5 βαθμών και αν μπορεί ο Ολυμπιακός να γυρίσει την κατάσταση, εξήγησε: «Είναι πολύ νωρίς ακόμη. Έχει δρόμο το πρωτάθλημα και η ομάδα μπορεί να γυρίσει την κατάσταση και να στεφθούμε στο τέλος πρωταθλητές. Ζητάμε συγγνώμη από τον κόσμο και τον πρόεδρο, που το θέλανε όπως και εμείς να κερδίσουμε απόψε. Ας τα βάλει μαζί μου ο κόσμος για την ήττα. Εγώ είμαι υπεύθυνος γι' αυτό σήμερα. Πρέπει να συσπειρωθούμε και μπορούμε να γυρίσουμε την κατάσταση. Βγαίνω μπροστά και αναλαμβάνω την ευθύνη γιατί πιστεύω ότι μπορούμε να στεφθούμε πρωταθλητές. Η ήττα μπορεί να μας συσπειρώσει. Έχουμε παίκτες υψηλού επιπέδου. Μπορούμε να βγάλουμε τον Ολυμπιακό από τη θέση που είναι και να τον φέρουμε εκεί που πρέπει».

Από την πλευρά του ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης τόνισε ότι «υπάρχει μακρύς δρόμος, είναι πολύ νωρίς ακόμα. Όλα τα ματς είναι 3 πόντοι, αλλά η διαφορά σήμερα είναι ότι πήραμε 3 πόντους στην έδρα ενός αντιπάλου που πάει για τον τίτλο. Δεν πρέπει να πετάμε στα σύννεφα, αλλά να είμαστε προσγειωμένοι. Δεν έχουμε 1-2 αγώνες, αλλά έχουμε πάρα πολλούς ακόμα».

protothema.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση