Δίωξη σε Ατρόμητο και ΑΕΚ για εκτεταμένα επεισόδια!

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 11 Φεβρουαρίου 2016 17:20 Δίωξη σε Ατρόμητο και ΑΕΚ για εκτεταμένα επεισόδια!
Ο αναπληρωτής ποδοσφαιρικός εισαγγελέας Στέφανος-Κωνσταντίνος Μπαξεβάνης ασκησε δίωξη σε Ατρόμητο και ΑΕΚ για εκτεταμένα επεισόδια μετά το τέλος της μεταξύ τους αναμέτρησης στο Περιστέρι.

Η κίνδυνος για αφαίρεση τριών βαθμών από τις δύο ομάδες είναι πιθανός, μιας και τα επεισόδια χαρακτηρίστηκαν εκτεταμένα.

Αναλυτικά:

"Σας ενημερώνουμε ότι ο κ. Στέφανος-Κωνσταντινός Μπαξεβάνης άσκησε δίωξη εις βάρος των ΠΑΕ ΑΕΚ και ΠΑΕ Ατρόμητος διότι οι οπαδοί τους στο Περιστέρι την 7η Φεβρουαρίου 2016, αμέσως μετά την τέλεση του ποδοσφαιρικού αγώνα, ο οποίος διεξήχθη μεταξύ των ομάδων ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ και ΠΑΕ ΑΕΚ στα πλαίσια της 21ης Αγωνιστικής του Πρωταθλήματος «SUPERLEAGUE ΕΛΛΑΔΑ», δημιούργησαν εκτεταμένα επεισόδια, στα οποία ενεπλάκη σημαντικός αριθμός προσώπων και κατά τη διάρκεια των οποίων προκλήθηκε απρόκλητη φθορά ξένης ιδιοκτησίας και επικίνδυνη σωματική βλάβη σε βάρος προσώπου.

Οι παραπάνω πράξεις προβλέπονται και τιμωρούνται πειθαρχικώς από τις διατάξεις των άρθρων 1, 2, 3, 14 και 15 παρ. 1, 6 (περ. δ΄, στ΄), 35 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ".

newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση