Κύπελλο Ελλάδας: Στους "4" με το... στανιό ο ΠΑΟΚ!

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 11 Φεβρουαρίου 2016 21:45 Κύπελλο Ελλάδας: Στους "4" με το... στανιό ο ΠΑΟΚ!
Ο ΠΑΟΚ έγινε η τέταρτη ομάδα, μετά τον Ολυμπιακό, την ΑΕΚ και τον Ατρόμητο, η οποία πέρασε στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας. Η ομάδα του Ιγκόρ Τούντορ αναδείχθηκε ισόπαλη 0-0 με τον Πανιώνιο στην Τούμπα και σε συνδυασμό με το 1-1 του πρώτου παιχνιδιού στη Νέα Σμύρνη πέρασε στους "4" της διοργάνωσης.

Το γκολ του Πέλκα στη Νέα Σμύρνη αποδείχθηκε "χρυσό" για τον ΠΑΟΚ, ο οποίος δεν κατάφερε να κερδίσει τον Πανιώνιο ούτε στην Τούμπα. Οι "ασπρόμαυροι" κρατούν μόνο την πρόκριση από την αναμέτρηση, ενώ αγωνιούν για την κατάσταση της υγείας του Κλάους Αθανασιάδη, ο οποίος έγινε αλλαγή στο ημίχρονο, καθώς αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον δικέφαλο.

Ο αγώνας:

Το πρώτο ημίχρονο δεν περιελάμβανε πολλές σημαντικές φάσεις για τις δύο ομάδες, οι οποίες είχαν περισσότερο το μυαλό τους στο πως θα κάνουν λιγότερα λάθη και θα κρατήσουν το μηδέν πίσω.

Ο ΠΑΟΚ δεν δημιούργησε καμία αξιόλογη ευκαιρία, σε αντίθεση με τον Πανιώνιο, ο οποίος απείλησε για πρώτη φορά στο 21ο λεπτό, με τον Μπακασέτα να πιάνει το σουτ και τον Βελλίδη να διώχνει σε κόρνερ. Λίγα λεπτά αργότερα (27'), ο Μασούρας βρέθηκε απέναντι στον Βελλίδη, αλλά το τελείωμά του ήταν κάκιστο, με την μπάλα να φεύγει πολύ άουτ.

 

Η εικόνα του παιχνιδιού άλλαξε άρδην στο δεύτερο μέρος, με τις δύο ομάδες να χάνουν σημαντικές ευκαιρίες για γκολ. Στο 47', ο Μασούρας βγήκε πάλι απέναντι στον Βελλίδη, αλλά το τελείωμά του ήταν και πάλι άσχημο, με τον τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ να μπλοκάρει εύκολα την μπάλα.

Ένα λεπτό μετά, ο Ανσαριφάρντ βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση μέσα στην περιοχή του ΠΑΟΚ, έκανε το σουτ, αλλά η μπάλα έφυγε λίγο άουτ. Η απάντηση του ΠΑΟΚ ήρθε στο 50', με τον Κίτσιου να βγάζει μία εξαιρετική σέντρα για τον Πέλκα, ο οποίος ολομόναχος έκανε την κεφαλιά, αλλά ο Διούδης μπλόκαρε την μπάλα.

Ο τερματοφύλακας του Πανιωνίου σταμάτησε ακόμα στο 76' ένα σουτ του Μακ μέσα από την περιοχή, ενώ μπλόκαρε στη συνέχεια της φάσης ένα δυνατό σουτ του Κάτσε.

ΠΑΟΚ (Ιγκόρ Τούντορ): Βελλίδης, Κίτσιου, Βίτορ, Χατζηισαΐας, Σκόνδρας, Τσίμιροτ, Τζιόλης (46’ Κάτσε), Πέλκας, Αθανασιάδης (46’ Γκολάσα), Μπερμπάτοφ, Μακ.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Διούδης, Βλάχος, Ρισβάνης, Κόρμπος, Οικονόμου (84’ Τασουλής), Σιώπης, Τζανδάρης (80’ Καθάριος), Μασούρας (62’ Μπαργκάν), Μπακασέτας, Καραμάνος, Ανασαριφάρντ.

newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση