“Προσγείωσε” τον Ατρόμητο - Βαθμός στο Περιστέρι για Βέροια

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 13 Φεβρουαρίου 2016 21:13 “Προσγείωσε” τον Ατρόμητο - Βαθμός στο Περιστέρι για Βέροια

Η Βέροια αποδείχθηκε.. σκληρό καρύδι για τον Ατρόμητο, σε σχέση με Αεκ και Παναθηναϊκό. Λίγες ημέρες μετά την πρόκριση τους στα ημιτελικά του Κυπέλλου οι παίκτες του Δέλλα δεν μπόρεσαν να ξεπεράσουν στο Περιστέρι το εμπόδιο της “Βασίλισσας του Βορρά”, μένοντας στο 0-0.

Στη «λευκή» ισοπαλία συμβιβάστηκαν Ατρόμητος και Βέροια στο Περιστέρι, στον αγώνα με τον οποίο «άνοιξε η αυλαία» της 22ης αγωνιστικής στη Super League.

Πολύ κακό ήταν το θέαμα στο πρώτο μέρος της αναμέτρησης στο Περιστέρι με τις δύο ομάδες να κάνουν πολλά λάθη και να αδυνατούν να αναπτυχθούν ορθολογικά. Η Βέροια είχε παθητικό ρόλο, περιμένοντας στην άμυνα της τους γηπεδούχους, οι οποίοι δεν μπόρεσαν να δημιουργήσουν πολλές ευκαιρίες.

Ο Ατρόμητος έχασε ουσιαστικά μία καλή ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο. Στο 32', ο Ούμπιντες εκτέλεσε φάουλ, ο Λαζαρίδης “πετάχτηκε” στην πορεία της μπάλας, έκανε την προβολή, αλλά η μπάλα πέρασε λίγο άουτ. Μία και μοναδική ευκαιρία στο πρώτο μέρος έχασε η Βέροια, με τον Μπελόν να πιάνει ένα εξαιρετικό σουτ στο 29' και την μπάλα να φεύγει λίγο έξω από το δεξί δοκάρι του Μπάρκα.

Η είσοδος του Γιουσούφ με την έναρξη της επανάληψης προκάλεσε πολλά προβλήματα στην άμυνα των γηπεδούχων, που έδειξαν νωθρή συμπεριφορά -στα πρώτα λεπτά- παρά την καλή στιγμή που είχαν στο 52' με τον Μπίτολο. Οι φιλοξενούμενοι έφτασαν μια.. ανάσα από το γκολ στο 62', με τον Γιουσούφ να μην προλαβαίνει για πολύ λίγο να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Το παιχνίδι κύλησε σε καλό ρυθμό, με τους Στόιτσεφ, Σουμπίνιο και Ούμπιδες να ανεβάζουν στροφές για τους Περιστεριώτες και να κάνουν αισθητή την παρουσία τους προς της εστία του Καντιμοίρη (μπήκε στη θέση του τραυματία Λόπεθ). Μάλιστα, ο Έλληνας τερματοφύλακας είχε και κάποιες σημαντικές αποκρούσεις, με καλύτερη αυτή του 78' στο σουτ του Μπρίτο. Οι φιλοξενούμενοι άντεξαν στην πίεση της ομάδας του Δέλλα και πήραν το βαθμό μέσα στο Περιστέρι.

newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση