Κρίνονται όλοι στον Ολυμπιακό! Η τελευταία ευκαιρία του Μίτσελ

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 07 Δεκεμβρίου 2014 11:21 Κρίνονται όλοι στον Ολυμπιακό! Η τελευταία ευκαιρία του Μίτσελ

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στο δυσκολότερο σταυροδρόμι του επί εποχής Μίτσελ. Το -4 από τον ΠΑΟΚ είναι πιθανό να γίνει -7 ενώ η εικόνα της ομάδας είναι απογοητευτική. Ο Ισπανός κρίνεται την Τρίτη στον αγώνα με τη Μάλμε.

Πριν από τρεις μήνες άπαντες αποθέωναν τον Μίτσελ για την τακτική του στο εντός έδρας ματς του Ολυμπιακού με την Ατλέτικο Μαδρίτης όμως αυτό ανήκει στο παρελθόν.

Η κακή αγωνιστική εικόνα των "ερυθρόλευκων" στους τελευταίους αγώνες έχει αλλάξει την άποψη πολλών για τον Ισπανό τεχνικό αλλά και για αρκετούς παίκτες.

Το ματς της Τρίτης κόντρα στη Μάλμε είναι κομβικό. Ο Ολυμπιακός χρειάζεται να μην χάσει για να συνεχίσει στην Ευρώπη ενώ για να έχει ελπίδες να μείνει στο Τσάμπιονς Λιγκ, θα πρέπει να νικήσει και την ίδια ώρα η Γιουβέντους να ηττήθεί από την Ατλέτικο.

Είναι ξεκάθαρο ότι ο αγώνας με τους Σουηδούς θα κρίνει πολλά. Σε περίπτωση ευρωπαϊκής αποτυχίας, μοιάζει δύσκολο να παραμείνει ο Μίτσελ στον πάγκο των πρωταθλητών ενώ δεν αποκλείεται να έχουν πρόβλημα και αρκετοί παίκτες που δεν έχουν αποδώσει τα αναμενόμενα.

newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση