Σε μάχη των πεναλτι εξελίχθηκε το απίστευτο Παναιτωλικός - Πανιώνιος!

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 07 Δεκεμβρίου 2014 19:55 Σε μάχη των πεναλτι εξελίχθηκε το απίστευτο Παναιτωλικός - Πανιώνιος!

Τρία πέναλτι, τρεις αποκρούσεις, τρία γκολ, δύο κόκκινες! Απίστευτα... μαθηματικά και απίστευτο ματς έγινε στο Αγρίνιο, όπου ο Παναιτωλικός νίκησε 2-1 τον Πανιώνιο, ενώ κι οι δύο ομάδες τελείωσαν το παιχνίδι με δέκα παίκτες...

Ο Παναιτωλικός είχε την υπεροχή στο πρώτο ημίχρονο, αλλά ο Πανιώνιος την πιο κλασική ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ στο 43' όταν ο Φούντας βρέθηκε απέναντι από τον Ράφαελ, αλλά νικήθηκε στο τετ-α-τετ από τον τερματοφύλακα του Παναιτωλικού και στην εξέλιξη της φάσης, ο Μπουμάλ με σουτ έξω από την περιοχή, έστειλε τη μπάλα άουτ.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν ένα άλλο παιχνίδι... Στο 62' ο Παναιτωλικός άνοιξε το σκορ με σουτ του Καπέλ με το αριστερό κι ένακε το 1-0! Ο Πανιώνιος αδυνατούσε να απειλήσει και στο 76' χρεώθηκε με πέναλτι, καθώς υπάρχει υποψία χεριού του Χατζηησαΐας που απεβλήθη με κόκκινη. Ο Παπαδόπουλος απέκρουσε. Η φάση συνεχίστηκε με κόρνερ που εκτελεσε ο Μαρτίνες. Ο Μύγας με κεφαλιά-πάσα βρήκε τον Μαλεζά, ο οποίος με κοντινό πλασέ, διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του Αγρινίου.

Στο 81' δόθηκε νέο πέναλτι, αυτή τη φορά στον Πανιώνιο (επίσης αμφισβητούμενο), για ανατροπή του Μπουμάλ από τον Μαλεζά, ο οποίος βλέπει την κόκκινη κάρτα σαν τελευταίος παίκτης. Ο Ράφαελ απέκρουσε την εκτέλεση του Μπουμάλ, αλλά ο Γιάννου πήρε το ριμπάουντ και μείωσε σε 2-1.

Το τρίτο πέναλτι ήταν... για τον Παναιτωλικό στο 88' σε ανατροπή του Μαρτίνες από τον Ιμπαγάσα. Ο Παπαδόπουλος έσωσε και πάλι, αυτή τη φορά στο σουτ του Μαρτίνες.

newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση