Στο... κενό η προσπάθεια του Ηρακλή! Δεν πήρε αδειοδότηση

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 04 Μαΐου 2016 17:48 Στο... κενό η προσπάθεια του Ηρακλή! Δεν πήρε αδειοδότηση
Άσχημα νέα στον “Γηραιό”, καθώς απορρίφθηκε η έφεση που είχε ασκήσει για να ανατρέψει την πρωτόδικη απόφαση και να εξασφαλίσει αδειοδότηση για το νέο πρωτάθλημα.

Το δευτεροβάθμιο όργανο Αδειοδότησης της ΕΠΟ απέρριψε την έφεση των Θεσσαλονικέων και δεν τους χορήγησε άδεια για το νέο πρωτάθλημα.

Οι άνθρωποι του Ηρακλή αναμένεται να προσφύγουν πλέον στο Διαιτητικό Δικαστήριο, στην τελευταία τους ελπίδα για να πάρουν αδειοδότηση. Αν δεν τα καταφέρουν ούτε εκεί, τότε ο Ηρακλής θα αγωνιστεί τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν κάνοντας μόνο τρεις μετεγγραφές παικτών άνω των 24 ετών και αποκτώντας μόνο έναν ποδοσφαιριστή χωρίς όριο ηλικίας ανεξαρτήτως εθνικότητας.

Αναλυτικά η απόφαση της Ομοσπονδίας:

«Κατά την τελευταία του συνεδρίαση, το Δευτεροβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας με την υπ’ αριθμ. 2/04-05-2016 απόφασή του δέχεται τυπικά την έφεση της Αθλητικής Ένωσης Ποντίων-Ηρακλής 1908 και απορρίπτει αυτήν κατ’ ουσίαν».

Τι ποινές προβλέπονται για τις μη αδειοδοτημένες ΠΑΕ

Συγκεκριμένα, οι ομάδες που δεν έχουν πάρει άδεια μπορούν να κάνουν τα εξής:

- Απεριόριστες μεταγραφές Ελλήνων ποδοσφαιριστών γεννημένων μετά τις 1/1/1993,

- Να αποκτήσουν μόνο έναν ποδοσφαιριστή χωρίς όριο ηλικίας ανεξαρτήτως εθνικότητας την μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού, από τον Ιούλιο μέχρι τον Αύγουστο του 2016 δηλαδή (μεταγραφή, ανανέωση ή δανεισμό)

- Έναν Έλληνα χωρίς όριο ηλικίας τον Γενάρη του 2017.

- Επίσης, μπορούν να γίνουν μόνο δύο ανανεώσεις ή επεκτάσεις άνω των 23 ετών (μετά την 1/1/1993), ανεξαρτήτως εθνικότητας.

newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση