Γρήγορος... και εντυπωσιακός! Έβαλε μόνο τέσσερα ο Παναθηναϊκός

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 14 Δεκεμβρίου 2014 21:59 Γρήγορος... και εντυπωσιακός! Έβαλε μόνο τέσσερα ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός έκανε το καλύτερο του φετινό παιχνίδι κόντρα στον Πανθρακικό, απειλήθηκε ελάχιστα και νίκησε με 3-0 τους Ακρίτες, αποτέλεσμα που τον κράτησε σε... τροχιά τίτλου. Κορυφαίος ο Καρέλης, που πέτυχε το 5ο γρηγορότερο τέρμα στην “μεγάλη” κατηγορία - Σωρεία ευκαιριών έχασαν οι “πράσινοι”

Γνωρίζοντας πως ΠΑΟΚ και ο Ολυμπιακός πήραν το “τρίποντο” στις αναμετρήσεις τους, ο Παναθηναϊκός δεν μπορούσε να φέρει άλλο αποτέλεσμα πέρα από τη νίκη κόντρα στον Πανθρακικό και το έδειξε με το... καλημέρα. Με τη συμπλήρωση 15 δευτερολέπτων ο Καρτέλης άνοιξε το σκορ, πιάνοντας στον “ύπνο” τους Ακρίτες.

Να τονίσουμε πως αυτό δεν είναι το πιο γρήγορο γκολ που έχει σημειωθεί στη “μεγάλη” κατηγορία, αλλά το πέμπτο, καθώς τη σεζόν 2001/02 ο Νίκος Νικολόπουλος του Αιγάλεω σκόραρε στα δέκα δεύτερα κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Οι φιλοξενούμενοι βελτιώθηκαν στη συνέχεια, κερδίζοντας μέτρα προς τα καρέ του Στιλ και προσπαθώντας να τον... ανησυχήσουν. Την ίδια ώρα, Καρέλης, Μπεργκ και Πέτριτς βρίσκοντας πολύ εύκολα στην επίθεση του Παναθηναϊκού, με τον Αθανασιάδη να βγάζει δύσκολα σε κόρνερ το σουτ του Κροάτη επιθετικού στο 27'. Στην εξέλιξη της φάσης ο Μέντες δεν μπόρεσε να κάνει την κοντινή προβολή για το 2-0.

Η μεγαλύτερη ευκαιρία των “πρασίνων” για ένα ακόμα γκολ χάθηκε στο 37', με τον Μπεργκ να έχει κακό τελείωμα, από πολύ πλεονεκτική θέση, ενώ τρία λεπτά αργότερα ο Αθανασιάδης σταμάτησε με τα πόδια το σουτ του Σουηδού. Απ' την άλλη, το σουτ του Ντιγκινί (40') μέσα απ' την περιοχή πέρασε άουτ.

Η εικόνα του ματς δεν άλλαξε στην επανάληψη, έχοντας καλό ρυθμό και με τον Παναθηναϊκό να φτάνει στο 2-0 πολύ γρήγορα, με την προβολή του Πέτριτς (51'). Το “τριφύλλι” συνέχισε να ελέγχει το ματς, με τον Μπεργκ να... σπαταλά πολύ καλή ευκαιρία στο 60', όταν δεν μπόρεσε να νικήσει τον Αθανασιάδη από πλεονεκτική θέση και τον Καρέλη να σουτάρει μόλις άουτ στο 72'.

Στην καλύτερη στιγμή των φιλοξενούμενων στην επανάληψη (74'), ο Μπαϊκαρά “χόρεψε” την άμυνα των “πρασίνων”, αλλά ο Μπούρμπος έδιωξε πάνω στη γραμμή το σουτ του. Η παραγωγή των φάσεων δεν μειώθηκε, με τον Ζέκα να ανεβάζει το δείκτη του σκορ στο 3-0 με κεφαλιά στο 80' και τον Μπεργκ να... εξιλεώνεται για τις πολλές χαμένες του ευκαιρίες στο ματς και να διαμορφώνει το τελικό 4-0 στις καθυστερήσεις.

newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση